Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poklanjamo vam gratis DVD player uz Blaupunkt televizor

Blaupunkt televizori
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
22.07.2014.
u 09:22

Uz kupnju odabranih Blaupunkt televizora Mondo vam daje na poklon Samsung DVD Player ili zidni nosač.

Ne morate plaćati skupu cijenu za moderan i atraktivan model televizora s pametnim funkcijama i brojnim mogućnostima. Kultni njemački brand Blaupunkt nudi vam upravo to – best buy televizore s omjerom cijene i kvalitete koji će vas u potpunosti zadovoljiti.

Na Mondu izaberite četiri modela Blaupunkt TV-a: 23'' HD Ready, 26'' HD Ready, 32'' HD Ready ili 39'' Full HD. Potražite svoj novi TV po cijeni već od nevjerojatnih 1.249,99 kn.

Kupnjom televizora gratis DVD player

Televizor Blaupunkt 32'' HD Ready dolazi u kompletu sa zidnim nosačem gratis. LED ekran od 32 inča/81 cm omogućit će vam ugodnije gledanje omiljenih programa. Na TV spojite USB i uživajte u pohranjenim sadržajima na većem ekranu. Cijena je 1.549,99 kn.

Uz televizor Blaupunkt 39" Full HD dobivate Samsung DVD player potpuno besplatno. S veličinom ekrana od 39 inča, odnosno 99 cm, LED slikom nevjerojatnog kontrasta te rezolucijom 1920x1080, ovaj televizor pružit će vam potpuni užitak gledanja. Dostupan je po povoljnoj cijeni od 2.549,99 kn.

Blaupunkt – njemačka inovacija još od 1923. godine

Blaupunkt je vodeći brand potrošačke elektronike u svijetu. Inovativni i pouzdani proizvodi potrošačke elektronike s najvećom kvalitetom funkcionalnosti kreirani su s posebnom pažnjom kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi kupaca i potrošača. Osnovan davne 1923., danas je ovaj njemački proizvođač percipiran kao jaka marka sa snažnim temeljnim vrijednostima: inovativna snaga, kvaliteta, tehnološka stručnost, dugovječnost i pouzdanost.

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?