Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'INSANE MODE'

Pogledajte kako putnici reagiraju na nevjerojatno Teslino ubrzanje

Tesla
Foto: Screenshot Youtube
1/2
02.02.2015.
u 13:54

'Insane mode' luksuznoj limuzini daje ubrzanje superautomobila

Kad je šef Tesle Elon Musk predstavio luksuznu električnu limuzinu Model S P85D rekao je da u kompaniji žele postići ubrzanje kakvog se ne bi posramili ni pravi superautomobili. Nije se šalio.

To vidimo na ovom videu koji prikazuje reakcije putnika na takozvani "insane mode", koji se odabire na dodirnom zaslonu i koji Teslinu sedanu omogućuje da do stotke dođe za samo 3,2 sekunde.

Kako to izgleda pogledajte u videu:

 

>> Novi Model S može se sam parkirati, 'vidjeti' znakove i pješake

>> Kakvo je to ubrzanje! Tesla je iznad klasične konkurencije. Vrhunac

Komentara 2

Avatar El Indio
El Indio
14:28 02.02.2015.

Prija bi Rimca imao

DU
Deleted user
18:27 02.02.2015.

Već je Indio spomenuo, pa ljudi moji naš Rimac ima svjetsku zvijer u odnosu na ovog stojadina od Tesle, ali ne mi se čudimo i veličamo tuđe, zato kad konačno počnemo cijeniti svoje, više će nas cijeniti i drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije