Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MITSUBISHI OUTLANDER

Plug-in hibridni SUV u prodaji

mitsubishi outlander
Mitsubishi
01.11.2013.
u 15:45

Plug-in Outlander puniti se može putem klasične kućne utičnice, za što mu treba pet sati

Mitsubishi je u europskim salonima počeo prodavati plug-in hibridnu izvedbu svojeg Outlandera, koji pored 2,0 benzinskog motora ima i dva na struju. Plug-in Outlander puniti se može putem klasične kućne utičnice, za što mu treba pet sati. Kad se puni na postaji za brzo punjenje, za pola sata napuni 80 posto kapaciteta baterije. Samo na struju ovaj 4x4 model voziti može 52 kilometra. Ukupna mu autonomija iznosi 824 km. Prosječno troši samo 1,9 l/100 km te emitira 44 grama CO2 po kilometru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije