Naslovnica Auti

Palača na kotačima za bogate pustolove

Za osnovni model potrebno je izdvojiti nemalih 2,170.000 eura. Ili ako biste to preračunali u cijenu kvadratnih metara – 43.400 eura po kvadratu
14. rujna 2012. u 19:00 13 komentara 116 prikaza
'Marchi_EleMMent_Hotel[1]'
Foto: ''
Pogledajte galeriju 1/8

Veliki ste ljubitelj putovanja i tražite maksimalni komfor bez obzira na to gdje ste? Ultraluksuzni kamper EleMMent Palazzo austrijske tvrtke Marchi Mobile idealna je stvar za vas. Ova 12 metara duga palača na kotačima sastoji se od velikog salona s kuhinjom i šankom, raskošne spavaće sobe s kupaonicom, odvojenog zahoda, tuša i luksuzne vozačke kabine. Sav interijer dizajnerski je uređen u baroknom austrijsko-talijanskom stilu u kombinaciji s modernim minimalističkim linijama, a kraljevska atmosfera dodatno je istaknuta uporabom profinjenih materijala. Već u standardnoj opremi salon i spavaća soba opremljeni su velikim 40-inčnim televizorom, a jednostavnim pritiskom na gumb otvaraju se skriveni šank i stakleni krov na vozilu. EleMMent Palazzo ima i ugrađeno podno grijanje, a u dodatnoj su opremi mobilni internet, kamin, satelitska antena i još mnogo toga.

Kako kažu u Marchi Mobileu – samo nebo je granica, pa će vam, ako treba, vrlo rado ugraditi i dijamante. Na krovu vozila nalazi se i velika otvorena terasa s kožnatom sjedećom garniturom, koja se po potrebi može natkriti. Tako se danju može uživati u nezaboravnom pogledu, a navečer večerati pod zvijezdama. EleMMent Palazzo pokreće 6-cilindarski dizelski motor snage 510 KS, koji ovom 20 tona teškom vozilu osigurava maksimalnu brzinu 150 kilometara na sat. Zahvaljujući odličnoj aerodinamici, osigurana je i solidna prosječna potrošnja od 18 litara na sto kilometara. Zbog održivosti visoke kvalitete i standarda, proizvodnja vozila u Marchi Mobileu limitirana je pet komada u godini. I na kraju – cijena. Ona, naravno, uopće nije mala. Za osnovni model potrebno je izdvojiti nemalih 2,170.000 eura. Ili ako biste to preračunali u cijenu kvadratnih metara – 43.400 eura po kvadratu, što je gotovo dvostruko više od cijene kvadrata najskupljih stanova na svijetu.

High Class - najprestižniji mobilni ured

High Class - najprestižniji mobilni ured

Marchi Mobile nudi vozilo EleMMent u još dvije verzije – Viva i Visione. Viva je zamišljena kao ultraluksuzno poslovno vozilo s pet naslonjača s masažom, koji se mogu namjestiti i u položaj za spavanje. Opremljeno je s osam monitora te se za njega s pravom može reći da je najudobnija mobilna konferencijska dvorana na svijetu. Model Visione zamišljen je kao kao "radno" vozilo za promidžbu na najvišoj razini.

Tehničke karakteristike Dužina: 12,1 me

Tehničke karakteristike

Dužina: 12,1 metar

Motor: 6-cilindreni dizel motor

Snaga: 510 KS

Težina: oko 20.000 kg

Potrošnja: 18 litara na 100 km/h

Maksimalna brzina 150 km/h

Veličina interijera: 30+20 m2

Godišnja produkcija: 5 vozila

Cijena: od 2,170.000 eura

Elipso

  • boston:

    Koja glupost, najbolje kupiti burek sa sirom, i veliko Karlovacko....

  • ćaćaća:

    ovaj je stvoren za gazimira..

  • paul-umpe:

    Koja glupost.Bolje kupiti Atega furgona 8m i natrpat ga kozom monitorima hladjenje grijanje i sve ostale perverzije i ne smije perci cijenu od 50-60 tisuca eura a imas luksuz na kotacima.uh zaboravio sam i smart i jos suzuki vzr 1800.