Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marchi mobile

Palača na kotačima za bogate pustolove

'Marchi_EleMMent_Hotel[1]'
Foto: ''
1/8
14.09.2012.
u 19:00

Za osnovni model potrebno je izdvojiti nemalih 2,170.000 eura. Ili ako biste to preračunali u cijenu kvadratnih metara – 43.400 eura po kvadratu

Veliki ste ljubitelj putovanja i tražite maksimalni komfor bez obzira na to gdje ste? Ultraluksuzni kamper EleMMent Palazzo austrijske tvrtke Marchi Mobile idealna je stvar za vas. Ova 12 metara duga palača na kotačima sastoji se od velikog salona s kuhinjom i šankom, raskošne spavaće sobe s kupaonicom, odvojenog zahoda, tuša i luksuzne vozačke kabine. Sav interijer dizajnerski je uređen u baroknom austrijsko-talijanskom stilu u kombinaciji s modernim minimalističkim linijama, a kraljevska atmosfera dodatno je istaknuta uporabom profinjenih materijala. Već u standardnoj opremi salon i spavaća soba opremljeni su velikim 40-inčnim televizorom, a jednostavnim pritiskom na gumb otvaraju se skriveni šank i stakleni krov na vozilu. EleMMent Palazzo ima i ugrađeno podno grijanje, a u dodatnoj su opremi mobilni internet, kamin, satelitska antena i još mnogo toga.

Kako kažu u Marchi Mobileu – samo nebo je granica, pa će vam, ako treba, vrlo rado ugraditi i dijamante. Na krovu vozila nalazi se i velika otvorena terasa s kožnatom sjedećom garniturom, koja se po potrebi može natkriti. Tako se danju može uživati u nezaboravnom pogledu, a navečer večerati pod zvijezdama. EleMMent Palazzo pokreće 6-cilindarski dizelski motor snage 510 KS, koji ovom 20 tona teškom vozilu osigurava maksimalnu brzinu 150 kilometara na sat. Zahvaljujući odličnoj aerodinamici, osigurana je i solidna prosječna potrošnja od 18 litara na sto kilometara. Zbog održivosti visoke kvalitete i standarda, proizvodnja vozila u Marchi Mobileu limitirana je pet komada u godini. I na kraju – cijena. Ona, naravno, uopće nije mala. Za osnovni model potrebno je izdvojiti nemalih 2,170.000 eura. Ili ako biste to preračunali u cijenu kvadratnih metara – 43.400 eura po kvadratu, što je gotovo dvostruko više od cijene kvadrata najskupljih stanova na svijetu.

Komentara 13

BO
boston
22:12 14.09.2012.

Koja glupost, najbolje kupiti burek sa sirom, i veliko Karlovacko....

ĆA
ćaćaća
23:04 14.09.2012.

ovaj je stvoren za gazimira..

PU
paul-umpe
19:42 14.09.2012.

Koja glupost.Bolje kupiti Atega furgona 8m i natrpat ga kozom monitorima hladjenje grijanje i sve ostale perverzije i ne smije perci cijenu od 50-60 tisuca eura a imas luksuz na kotacima.uh zaboravio sam i smart i jos suzuki vzr 1800.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije