Naslovnica Auti Automobili

Ovo je nova Opel Zafira Life

Zafira Life opremljena je naprednom kontrolom proklizavanja IntelliGrip
16. siječnja 2019. u 08:30 2 komentara 2149 prikaza
Opel Zafira Life
Foto: Opel
Pogledajte galeriju 1/5

Dvadeset godina nakon prve generacije Opelovog praktičnog jednovolumena, stiže novorazvijena četvrta generacija. Opel Zafira Life nudit će se u tri dužine: maloj (S) od 460 cm, srednjoj (M) od 495 cm i velikoj (L) dužine 530 cm. Svaka od njih dolazi s maksimalno devet sjedala. Verzija S Zafire Life otprilike je deset centimetara kraća od trenutačne Zafire, dok je L 65 cm duži. Zafira Life tako pokriva do tri segmenta vozila i predstavlja novi standard među višenamjenskim vozilima s većim brojem sjedala.

BMW s neobičnim karlovačkim pločicama ZG-007-JB Personalizirane pločice nekima su bacanje novca, a neki ih vole - evo koliko koštaju

Zafira Life “Small” natječe se s kompaktnim jednovolumenima, ali nudi znatno više prostora za do devet putnika, što je nenadmašno u toj klasi. Krasi je i mali krug okreta (11,3 m), dobro upravljanje i dvoja električna klizna vrata kojima upravlja senzor, a otvaraju se pokretom noge. Zafira Life “Medium” (kao i Zafira Life “L”) ima međuosovinski razmak od 328 centimetara (duži 35 cm), a time i više prostora za noge stražnjih putnika, što je čini konkurentom srednje velikim jednovolumenima iz D segmenta tržišta. U usporedbi s konkurencijom, Opel nudi i veći otvor prtljažnika i veću nosivost. Zafira Life “Large” konkurira još većim jednovolumenima.

Opel Zafira Life
1 / 5
Opel Zafira Life

Nova Opel Zafira Life nudi svestran interijer, udobnost i profinjene sustave pomoći vozaču, ali i napredan informacijsko-multimedijski sustav, head-up displej i aktivni tempomat utemeljen na kameri/radaru. Taj je sigurnosni koncept dobio maksimalnih pet zvjezdica od Euro NCAP-a. Vozač i suvozač moći će uživati u dvodijelnom panoramskom krovu i prozoru koji se može otvarati na poklopcu prtljažnika.

Opel Zafira Life svjetsku će premijeru doživjeti na Sajmu automobila u Bruxellesu 18. siječnja, a od veljače će se moći naručiti. Zafira Life opremljena je naprednom kontrolom proklizavanja IntelliGrip, a moći će se naručiti i verzija s pogonom 4x4. Sustav pogona na sve kotače konstruirali su stručnjaci za off-road vožnju tvrtke Dangel. Opel će početkom 2021. ponuditi posve električnu verziju Zafire Life.

Pogledajte video o prometnim kaznama - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu:

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas