Naslovnica Auti Automobili

Otvorena nova zagrebačka 'Harley oaza' u Španskom

Novi moderni prodajno-servisni centar kultnog američkog proizvođača motocikala na 550 m2 otvoren je u Zagrebačkoj aveniji 106
13. svibnja 2019. u 19:16 1 komentara 1170 prikaza
Harley-Davidson trgovina
Foto: Harley Davidson Zagreb
Pogledajte galeriju 1/8

Harley-Davidson Zagreb otvorio je novi, veći i reprezentativniji prodajno-servisni centar u Zagrebu. Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u dosadašnjem centru na zagrebačkim Oranicama, hrvatski zastupnik kultnog američkog proizvođača motocikala preselio se u novi prostor na Zagrebačkoj aveniji 106 u zagrebačkom Španskom.

Zagreb: Test električnog bicikla Husqvarna Gran Tourer 4 Usporedni test Isprobali smo električni bicikl u gradskoj vožnji - evo je li brži od auta

Centar se proteže na 550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson iskustvo. Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson motocikala.

Harley-Davidson trgovina | Autor : Harley Davidson Zagreb Foto: Harley Davidson Zagreb

Veliko slavlje i svečano otvaranje prošli je četvrtak uveličao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. 

Uz brojne "harliste" i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora - Pleter Chapter Croatia. Stari Harley–Davidson prodajno-servisi centar bio je omiljeno mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson motocikala, a isto se i očekuje u novom prostoru.

Toyota Yaris TOYOTIN JUBILEJ Posebna edicija “Y20” za 20. rođendan Yarisa

Svi zainteresirani u zagrebačkoj "Harley oazi" imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz imidž svakog ljubitelja motora.

Harley-Davidson trgovina | Autor : Harley Davidson Zagreb Foto: Harley Davidson Zagreb

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće te razni modni dodaci u Harley stilu. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala.

U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Tko želi isprobati voziti Harley-Davidson, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

Supersportski automobili koji sudjeluju u Fun Runu

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • paleontolog:

    Harley servis u stambenoj zgradi??? 😂😂😂 Nadam se da ljudi nisu vec platili stanove, uzas!!!