Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Harley Davidson

Otvorena nova zagrebačka 'Harley oaza' u Španskom

Harley-Davidson trgovina
Foto: Harley Davidson Zagreb
1/8
13.05.2019.
u 19:16

Novi moderni prodajno-servisni centar kultnog američkog proizvođača motocikala na 550 m2 otvoren je u Zagrebačkoj aveniji 106

Harley-Davidson Zagreb otvorio je novi, veći i reprezentativniji prodajno-servisni centar u Zagrebu. Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u dosadašnjem centru na zagrebačkim Oranicama, hrvatski zastupnik kultnog američkog proizvođača motocikala preselio se u novi prostor na Zagrebačkoj aveniji 106 u zagrebačkom Španskom.

Centar se proteže na 550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson iskustvo. Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson motocikala.

Foto: Harley Davidson Zagreb

Veliko slavlje i svečano otvaranje prošli je četvrtak uveličao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. 

Uz brojne "harliste" i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora - Pleter Chapter Croatia. Stari Harley–Davidson prodajno-servisi centar bio je omiljeno mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson motocikala, a isto se i očekuje u novom prostoru.

Svi zainteresirani u zagrebačkoj "Harley oazi" imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz imidž svakog ljubitelja motora.

Foto: Harley Davidson Zagreb

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće te razni modni dodaci u Harley stilu. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala.

U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Tko želi isprobati voziti Harley-Davidson, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

Supersportski automobili koji sudjeluju u Fun Runu

Ključne riječi

Komentara 1

PA
paleontolog
19:45 13.05.2019.

Harley servis u stambenoj zgradi??? 😂😂😂 Nadam se da ljudi nisu vec platili stanove, uzas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije