Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Ženeve

Otkazan je i jesenski Paris Motor Show

01.04.2020.
u 10:28

Popratni događaji Movin’On Festival i Smart City nisu otkazani, a organizatori s partnerima smišljaju alternativni koncept koji bi se trebao temeljiti na festivalu okrenutom prema održivoj mobilnosti.

Mondial de l'Automobile, jedan od najvećih automobilskih salona na svijetu koji se trebao održati početkom listopada u glavnom gradu Francuske otkazan je zbog epidemije koronavirusa.

- U svjetlu ozbiljnosti ove dosad neviđene zdravstvene krize i njezinih posljedičnih šokantnih ekonomskih prilika koje su snažno pogodile automobilski sektor, prisiljeni smo objaviti da nećemo moći održati Paris Motor Show 2020. godine u svom trenutnom formatu na pariškom sajmenom prostoru Porte de Versailles - objavili su organizatori.

Popratni događaji Movin’On Festival i Smart City nisu otkazani, a organizatori s partnerima smišljaju alternativni koncept koji bi se trebao temeljiti na festivalu okrenutom prema održivoj mobilnosti.

- Ništa više neće biti isto, ali iz ove krize moramo naučiti postati agilniji, kreativniji i inovativniji nego ikad prije - poručuju organizatori Paris Motor Showa.

Komentara 6

Avatar DorothyTE95
DorothyTE95
15:44 17.04.2020.

Elizabeth, 34. w︆︅w︆︅­­w︆︅­­­­.︆︅­­k︆︅i︆︅s︆︅­­s︆︅i︆︅­­a︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅­­b

Avatar SharonGZ82
SharonGZ82
22:04 15.04.2020.

Sandra, 30. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅i︆︅a︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅b

Avatar CarolUC89
CarolUC89
17:54 13.04.2020.

Sarah, 25. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije