Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite 25.000 kuna u APIOS nagradnoj igri!

Osvojite 25.000 kuna u APIOS nagradnoj igri!
10.12.2020.
u 08:59

APIOS benzinski servisi odlučili su završiti staru i punim gasom ući u novu godinu darivajući vjerne kupce i one koji će to tek postati. Pravila su jednostavna – 'natankajte' na APIOSU 200 kuna goriva, pošaljite SMS ili ispunite obrazac na webu u možda ćete upravo vi u 2021. 'peglati' PBZ Visa Premium karticu.

Počeo je najljepši mjesec u godini, mjesec darivanja i pripremanja za nove početke i godinu koja dolazi. U ova izazovna vremena, ono što nam svima treba je dodatna dobra energija, svježi start, vedrina kao pogonsko gorivo puno najboljih aditiva – snage, mira, ljubavi. Neka dobre odluke započnu super startom na APIOSU!

APIOS benzinski servisi, poznati po aditiviranim A-Motion gorivima, odlučili su u novu godinu ući punim gasom darivajući vjerne kupce i one koji će to tek postati.

Sudjelujte u nagradnoj igri "Super start na Apiosu" i osvojite 9 tjedana zaredom, svaki tjedan po 1000 kuna na A-Card Loyalty kartici, a kao glavna nagrada čeka vas 25.000 kuna na PBZ Visa Premium potrošačkoj kartici.

Nagradna igra odvija se na svim APIOS benzinskim servisima, a traje od 1. prosinca 2020. do 31. siječnja. 2021. godine. Pravila su jednostavna! Sve što trebate je "natankati" minimalno 200 kuna goriva ili auto plina (LPG-a) te poslati SMS sadržaja: APIOS, broj fiskalnog  računa, svoje ime, prezime i adresu na broj – 60221 (2,40 kn SMS) ili popuniti on-line obrazac na web stranici.

Točite na APIOS benzinskim servisima, pošaljite SMS ili popunite on-line obrazac i s osmijehom završite staru i startajte u novu godinu. Jer APIOS osigurava samo dobru energiju!

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati računi plaćeni A-Card karticama. 

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati na službenoj stranici apios.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije