Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na tržištu

Osvježeni X-Trail stigao u Hrvatsku, kreće od 210.090 kn

Nissan X-Trail
Foto: nissan
1/4
28.11.2017.
u 09:08

Poboljšanja su usredotočena na osvježeni vanjski dizajn, profinjeniju izradu unutrašnjosti i inovativne tehnologije

Nissan X-Trail, najprodavaniji SUV na svijetu, stigao je u hrvatske prodajne salone. Početna mu je cijena 210.090 kuna, a odnosi se na benzinsku izvedbu 1,6 Visia 2WD s ručnim mjenjačem. Razvija 163 konjske snage, dok dizelsku ponudu otvara 1,6-litreni dCi od 130 KS koji stoji 218.205 kuna. Prvi X-Trail s pogonom na sva četiri kotača onaj je sa 130 dizelskih konja, Acenta opremom, ručnim mjenjačem i cijenom od 266.425 kn.

Do 177 dizelskih konja

Birati se može i snažniji dizelski motor - 2,0 dCi od 177 konjskih snaga - kao i automatski mjenjač. Popis paketa opreme obogaćen je izvedbom N-Connecta usmjerenom na dizajn, inteligentne tehnologije za pomoć u vožnji i praktičnost.

Nissan X-Trail
1/5

Novi X-Trail odlikuje se nizom poboljšanja koja mu donose novu razinu kvalitete i profinjenosti. Promjene uključuju redizajn vanjskog izgleda koji je sada prepoznatljiviji i robusniji, povećanu kvalitetu unutrašnjosti s novom opremom, dodatnu razinu praktičnosti i inovativne tehnologije koje vožnju čine još sigurnijom.

Novi Nissan X-Trail od iduće će godine biti dostupan i sa sustavom za autonomnu vožnju ProPilot, koji će upravljati upravljačem, ubrzanjem i kočenjem u jednoj traci na autocestama u gužvama te pri vožnji visokom brzinom. Temelji se na sustavu za održavanje vozila u prometnom traku, inteligentnom tempomatu i sustavu za vožnju u gužvi.

Pet ili sedam sjedala

Japanski crossover nudi se u konfiguraciji s pet ili sedam sjedala. Poboljšanja na karoseriji donijela su nezamjetnu promjenu ukupne duljine vozila – povećanje od 50 milimetara znači da je Nissan X-Trail sada dug 469 centimetara. Širina (183 cm), visina (171 cm) i međuosovinski razmak (270,5 cm) ostali su nepromijenjeni, kao i koeficijent aerodinamičkog otpora, pa i novom X-Trailu Cd iznosi 0,32.

Pogledajte i video o pripremi auta za zimu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije