Naslovnica Auti Automobili

Održavanje starijih vozila svih marki

Održavanje automobila vlasnicima često stvara dilemu kojem servisu vjerovati i kome povjeriti popravak svog vozila
11. srpnja 2018. u 16:58 0 komentara 765 prikaza
Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje
Foto: Renault

Vlasnici starijih vozila često dvoje kako i gdje održavati automobil. I dok se neki povode činjenicom da je najbolje nastaviti koristiti usluge ovlaštenih servisera, dosta je onih koji se odlučuju za razne ‘fušeraje’. Koji put takav izbor ne funkcionira loše po vlasnika vozila, no nerijetko mu se obije o glavu, pa u konačnici više plati za lošije obavljen posao.

Tučnjava na cesti Brutalan okršaj Vozačica Mercedesa iznervirala pješakinju pa se potukle nasred ceste

S obzirom da, nažalost, vozni park u Hrvatskoj broji preko 13 godina prosječne starosti, nije čudno da su na tržištu prisutni brojni servisi koji se bore upravo za naklonost vlasnika vozila kojem je isteklo jamstvo i koji traži gdje će održavati automobil.

Već više od četiri godine prisutna je Motrio mreža servisa, u originalu nastala tijekom 2003. u Francuskoj, a od 2014. radi i u Hrvatskoj.

Ulje, gume, brisači, remenje...

Krenuli su skromno, sa šest partnera. Danas ih je u Hrvatskoj 20, a do kraja godine očekuje ih se barem još četiri.

Automobili Izabrali smo Top 5 rabljenih auta za početnike: malo para za puno muzike

Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje.
U ponudi ima rezervne dijelove za 25 različitih marki proizvođača vozila s 270 modela automobila, a ova je linija dijelova nastala tijekom 1998., kao odgovor na traženje pouzdane kvalitete dijelova, ali nešto povoljnije cijene od onih koje nude ovlašteni servisi.

Marka Motrio jedinstvena je jer pod svojim imenom okuplja najviše različitih skupina rezervnih dijelova i potrošnog materijala od svih konkurenata na tržištu. Motrio nudi motorna ulja, antifriz, akumulatore, gume, brisače, žarulje, kočione diskove i pločice, filtre, remenje, tekućine za vjetrobransko staklo, amortizere, pumpe za vodu, hladnjake, kvačila...

BIOMETRIJSKA OSOBNA ISKAZNICA omogućava da elektroničkim putem predate zahtjev za novu vozačku dozvolu Dobro je znati Evo kada morate zamijeniti svoje vozačke dozvole

Besplatna vuča do servisa

Više od 7000 kataloških brojeva iz 46 različitih skupina proizvoda.

Cilj je u bliskoj budućnosti Motrio servisnom mrežom pokriti cijelu regiju koju čine Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Makedonija, te kroz ovlaštenu servisnu mrežu i standardizirani sustav rada pod nadzorom Renaulta vozačima vozila starijih od četiri godine osigurati najvišu moguću kvalitetu dijelova i usluge po vrlo pristupačnim cijenama. Jedan od noviteta koji uskoro stiže na naše tržište jest usluga ‘Motrio pomoć na cesti’ koja će vrijediti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Klijenti Motrio mreže imat će - u slučaju kvara - na raspolaganju besplatnu uslugu vuče do najbližeg Motrio servisa.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje
1 / 11
Yugo je, zasluženo ili ne, na glasu kao jedan od najgorih automobila svih vremena. Kod nas je, barem nekad, bio sveprisutan, ali postoje neki zanimljivi detalji koji vjerojatno nisu poznati široj javnosti. Neke od njih preuzeli smo iz knjige Jasona Vuica "The Yugo – The Rise and Fall of the Worst Car in History" ("Uspon i pad najgoreg auta u povijesti").
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.