Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PS4, dodatni kontroler i FIFA 16 po nevjerojatnoj cijeni! Provjeri

PS4 + dodatni kontroler + FIFA16 gratis
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
02.10.2015.
u 14:08

Ovakva ponuda se ne propušta! Uz kupljenu PlayStation 4 konzolu, dobivaš dodatni kontroler i igru FIFA 16 gratis. Akcija traje do 11.10. ili do isteka zaliha.

FIFA 16 jedna je od najiščekivanijih igara godine, a samo na Mondo.hr čeka te neodoljiva ponuda. Uz narudžbu konzole PlayStation 4, dobivaš dodatni kontroler i gratis igru FIFA 16 po promotivnoj cijeni od 3.599,99 kn.  

Najrealnija FIFA do sada

FIFA 16 tehnički je dotjerana na neviđene razine. Igrači nikada nisu izgledali i ponašali se realnije, a novost je i mogućnost igranja sa ženskim nogometnim momčadima. Predstavljeno je 12 licenciranih internacionalnih ženskih timova, ali najviše noviteta predstavljeno je u samom gameplayju.

Doživi novo iskustvo igranja

PlayStation 4 konzola nudi najbolje iskustvo igranja skrojeno za prave fanove. Uživaj u identičnim performansama, a odabirom omiljene nogometne ekipe, imat ćeš osjećaj kao da si na pravom terenu.  Odlična grafika i memorija od čak 1 TB ove će ti jeseni pružiti puno zabave. Uz dodatni kontroler, pozovi svoje prijatelje i zajedno zaigrajte najbolji nogomet do sada.

Posjeti Mondo.hr jer do 11.10. uz svaku kupnju PS4 konzole, dobivaš dodatni kontroler i FIFA-u 16 gratis. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?