Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti VOZI EKO - sigurno i štedljivo

Odgađa se edukativni projekt Vozi eko

Zbog mogućnosti prenošenja korona virusa, odgađa se Vozi eko 2020.
26. ožujka 2020. u 09:30 1012 prikaza
Vozi eko
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Drage eko vozačice i vozači,

5. po redu Vozi Eko edukativni projekt u organizaciji Večernjeg lista i partnera samo što nije krenuo, međutim, dogodila nam se situacija s COVID-19 virusom koja je u vrlo kratkom vremenu prešla u izvanredno stanje. I dok čekamo daljnji tijek događaja u borbi protiv "korone", prema uputama i preporukama nadležnih tijela, cijeli projekt se odgađa.

Kao i uvijek, svi vi, naši čitatelji i posjetitelji naših događanja, uvijek ste na prvom mjestu, tako i vaše zdravlje, pa ćemo iz tog razloga pomaknuti termin Vozi eko 2020. natjecanja i naknadno vas obavijestiti o novom terminu.

Odluku o novom terminu Večernji list će donijeti nakon što budu ispunjeni svi uvjeti za održavanje događaja, bez ikakve opasnosti za zdravlje i sigurnost posjetitelja, partnera i djelatnika Večernjeg lista.

U međuvremenu, poštujmo upute Nacionalnog stožera o zabrani rada, o samoizolaciji, budimo svi zajedno odgovorni prema sebi i svojima najbližima. Zajedničkim pridržavanjem uputa i djelovanjem usporit ćemo širenje i na kraju zaustaviti epidemiju, te se zajedno družiti na još jednom Vozi eko natjecanju kada se za to steknu uvjeti.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje