Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti VOZI EKO - sigurno i štedljivo

Odgađa se edukativni projekt Vozi eko

Zbog mogućnosti prenošenja korona virusa, odgađa se Vozi eko 2020.
26. ožujka 2020. u 09:30 1114 prikaza
Vozi eko
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Drage eko vozačice i vozači,

5. po redu Vozi Eko edukativni projekt u organizaciji Večernjeg lista i partnera samo što nije krenuo, međutim, dogodila nam se situacija s COVID-19 virusom koja je u vrlo kratkom vremenu prešla u izvanredno stanje. I dok čekamo daljnji tijek događaja u borbi protiv "korone", prema uputama i preporukama nadležnih tijela, cijeli projekt se odgađa.

Kao i uvijek, svi vi, naši čitatelji i posjetitelji naših događanja, uvijek ste na prvom mjestu, tako i vaše zdravlje, pa ćemo iz tog razloga pomaknuti termin Vozi eko 2020. natjecanja i naknadno vas obavijestiti o novom terminu.

Odluku o novom terminu Večernji list će donijeti nakon što budu ispunjeni svi uvjeti za održavanje događaja, bez ikakve opasnosti za zdravlje i sigurnost posjetitelja, partnera i djelatnika Večernjeg lista.

U međuvremenu, poštujmo upute Nacionalnog stožera o zabrani rada, o samoizolaciji, budimo svi zajedno odgovorni prema sebi i svojima najbližima. Zajedničkim pridržavanjem uputa i djelovanjem usporit ćemo širenje i na kraju zaustaviti epidemiju, te se zajedno družiti na još jednom Vozi eko natjecanju kada se za to steknu uvjeti.

Muškarac plače
RAZOTKRIVENA OBITELJSKA TAJNA
Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: 'Moj sin je ustvari moj ujak'
Zdravstveno osiguranje
Dopunsko, dodatno ili oboje? Ovo su razlike u dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjima koje morate znati