Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poskupljenje

Od ponoći se očekuje porast cijena svih goriva: Najviše će rasti cijena benzina

Poskupljenje goriva
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
19.04.2021.
u 19:15

Prosječan spremnik benzina mogao bi poskupiti za 4 kune, a raste i cijena spremnika LPG-a

Od ponoći će nastupiti nove cijene goriva, a one bi, prema predviđanjima, mogle biti skuplje za sve vozače. 

Prema informacijama kojima raspolaže stranica cijenegoriva.info, spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplji za 4,5 kune.

Prosječan spremnik benzina mogao bi poskupiti za 4 kune, a raste i cijena spremnika LPG-a čiji bi prosječni spremnik od ponoći trebao biti skuplji za 2,5 kune. 

NESLUŽBENO: - spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti SKUPLJI za 4,5 kune - prosječni spremnik dizela mogao bi...

Objavljuje cijenegoriva.infoPonedjeljak, 19. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sir Oliver
01:57 20.04.2021.

Od sutra na pumpi odbijam platiti po natocenim litrama, platit cu iskljucivo prosjecan spremnik, to je sad sluzbena mjera za natankati do vrha, bez obzira sto mi u auto stane 70 lit dizela, placam iskljucivo prosjecan spremnik.

FO
Foringaš
08:18 21.04.2021.

Kako Vas nije sram lagati na očigled? To sigurno radite kako bi lažima utjecali na izbore, jer kako može biti da je cijena litre skuplja za 4,5 Kuna a prosječan rezervoar će poskupjeti 2,5 Kune?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije