Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peugeot 5008

Novo izdanje kompaktnog jednovolumena stiglo u Hrvatsku

Peugeot 5008
Foto: Peugeot
1/2
22.02.2014.
u 10:00

Benzinska izvedba stoji od 145.754 kuna, a za dizelski Peugeot 5008 od 115 konjskih snaga treba dati 151.528 kuna

Po početnoj cijeni od 145.754 kn, obnovljeni se Peugeot 5008 počeo nuditi u domaćim prodajnim salonima. Osnovna se cijena odnosi na izvedbu pokretanu 1,6-litrenim VTi benzinskim motorom te s Access paketom opreme. Ta, početna opremljenost podrazumijeva, između ostalog, šest zračnih jastuka, ESP, ABS, el. raspodjelu sile kočenja, pomoć pri naglom kočenju, pomoć pri kretanju uzbrdo, el. parkirnu kočnicu, putno računalo, klima-uređaj, radio CD MP3 s komandama na kolu upravljača, el. podizanje stakala, el. podešavanje retrovizora, tempomat s regulatorom brzine. LED dnevna svjetla i LED žmigavci dobro su se uklopili u novi prednji kraj vozila.

U kompaktnoj karoseriji 5008 putnicima nudi visoku razinu udobnosti, sigurnosti i praktičnosti. U drugom su redu tri individualna modularna sjedala, a u ponudi je i izvedba s dodatna dva preklopiva sjedala u trećem redu. Dakle, s ukupno sedam sjedala. Pet sjedala u prva dva reda zasebno se pomiču, a suvozačevo se može i preklopiti kako bi se dobio priručni stolić. Tri sjedala u drugom redu jednake su širine i mogu se naginjati. Također se mogu pomicati naprijed-natrag za 130 mm kako bi se povećao prostor za noge. U naslonima prednjih sjedala preklopni su stolići koji mogu olakšati boravak u vozilu putnicima u drugom redu.

Uz početni benzinski motor birati se mogu i tri dizelaša. Dizelski Peugeot 5008 1,6 HDi sa 115 KS stoji od 151.528 kn. U ponudi su još agregati snage 150 i 163 KS. Posebna ponuda povodom puštanja modela u prodaju donosi besplatno jednogodišnje kasko osiguranje i besplatan Optiway ugovor o produženom jamstvu na 48 mjeseci ili 80.000 km bez obzira na način plaćanja.

>> Peugeot 5008 - putnički transporter nudi prijevoz za pet do sedam osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije