Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u Parizu

Novo izdanje 911-ice s pogonom na sva četiri kotača

Porsche 911
Porsche
Autori: luc, sm
04.09.2012.
u 17:55

Model će imati i sustav koji određuje udaljenost od vozila ispred te sukladno tome prilagođava brzinu

Novi Porsche 911 Carrera 4 i 4S modeli donose izvanredne performanse i efikasnost nove generacije 911-ice, ali upotpunjene boljom dinamikom. To mogu zahvaliti posljednjoj verziji Porscheova aktivnog sustava pogona na sva četiri kotača.

Trakcija je poboljšana, držanje ceste je bolje, vožnja je dinamičnija bez obzira na vremenske uvjete i stanje prometnice. Znak prepoznavanja modela s pogonom na sva četiri kotača ostaje isti – širi stražnji blatobrani (svaki za 22 mm) i šire gume.

Porsche će istodobno uvesti i opcionalan Adaptive Cruise Control (ACC) koji će biti moguće naručiti sa svim modelima. Taj sustav kontrolira udaljenost od vozila ispred i sukladno tome kontrolira i po potrebi smanjuje brzinu vožnje. Kada se naruči u kombinaciji s PDK mjenjačem, ovaj ACC sustav donosi i sigurnosnu funkciju zvanu Porsche Active Safe (PAS) koja pomaže u sprečavanju frontalnih sudara.

Novi Porsche 911 s pogonom na sva četiri kotača nudi se u četiri izvedbe: 911 Carrera 4 i 911 Carrera 4S te kao Coupé i Cabriolet. Svaki od njih osnovne karakteristike dijeli sa 911-icom sa stražnjim pogonom, uključujući laganu konstrukciju, ovjes, izbor motora i mjenjača. Premijera ovih modela također se očekuje potkraj rujna u Parizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije