Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje Večernjem

Novinarka Večernjeg prva do "muške" nagrade

'Mikulcic01_nnn_aut_101210'
''
10.12.2010.
u 19:25

Automobilističkom novinarkom godine proglašena je Sandra Mikulčić iz Večernjeg lista zbog tema o sigurnosti.

Zavirivati pod poklopce automobilskih motora, pritiskati papučicu gasa, mijenjati automobile kao čarape, podizati ih na dva kotača u zavoju ili se muvati po tvorničkim pogonima, dakle plaću primati za radno mjesto "autonovinara", zamišljamo ipak kao posao koji obavlja neki macho muškarac. Dakako, kako to u pravilu biva, posao je protekle godine najbolje obavljala žena, i to urednica Večernjakova autopriloga Sandra Mikulčić, za što je dobila titulu najboljeg autonovinara u Hrvatskoj.

– Prvi put nagrada dolazi u nježnije ruke, no među autonovinarima smo ionako Majda Lojo i ja usamljene. Ne bunimo se, s dečkima je lijepo raditi, a posao je ionako gušt jer zbog automobila sam proputovala od Laponije do Zululanda na jugu Afrike – kaže kolegica Sandra.

Nagradu je zaslužila čestim pisanjem o sigurnosti prometa i upornim upozoravanjem na propuste u zakonu, policijske, ali i one najčešće – propuste vozača.

Komentara 2

ES
esmeron
19:42 10.12.2010.

Koja debilana. Glavno da je naglasila da je proputovala svijeta na taj račun. Jadno

CU
cunt
17:09 11.12.2010.

ženska,,,,,,,,,,,,,,daj malo bolje pogledaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije