Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renault

Novi Twingo stigao u Hrvatsku, uvjerljivo je najjeftiniji auto na našem tržištu

Renault Twingo
Foto: Renault
1/19
15.05.2019.
u 12:07

Dolazi s pet godina jamstva, a u posebnosti novog Twinga ubraja se najmanji polumjer okretanja u klasi (4,3 m), kao i EDC mjenjač kojeg Twingo nudi jedini u segmentu

Novi Renault Twingo stigao je u Hrvatsku. Promotivna cijena od 67.900 kn čini ga povoljnijim od prošlog Twinga (za 1500 kuna) i uvjerljivo najjeftinijim autom na hrvatskom tržištu.

Dolazi s pet godina jamstva, a u posebnosti novog Twinga ubraja se najmanji polumjer okretanja u klasi (4,3 m), kao i EDC mjenjač kojeg Twingo nudi jedini u segmentu.

Renault Twingo
1/19

U odnosu na prethodnika, novi je Twingo dotjeran vizualno i tehnički. Gradski automobil dugačak 361 centimetar donosi nove opcije prilagodbe i povezivanja sustavom Renault Easy Connect, te jače i štedljivije motore. U ponudi su trocilindarski motori, obujma 998 ccm u atmosferskim verzijama SCe 65 i SCe 75, te 898 ccm u modelu TCe 95.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
BakaMraz
16:46 15.05.2019.

Nojevo jaje a ne auto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije