Naslovnica Auti Automobili

Novi Porsche 911 Cabriolet brže se razodijeva

Otvorena verzija ikone sportskih vozila koja će se ove godine početi prodavati posjeduje sve inovacije Coupéa
17. siječnja 2019. u 09:00 2 komentara 542 prikaza
Porsche 911 Cabriolet
Foto: Porsche
Pogledajte galeriju 1/8

Šest tjedana nakon debitantskog nastupa Coupéa, Porsche je predstavio 911 Cabriolet. Otvorena Jedanaestica time nastavlja desetljećima dugu tradiciju.

BMW s neobičnim karlovačkim pločicama ZG-007-JB Personalizirane pločice nekima su bacanje novca, a neki ih vole - evo koliko koštaju

Porsche je u rujnu 1981. godine na salonu u Frankfurtu predstavio prototip prvog 911 Cabrioleta. Od tada je otvorena varijanta Jedanaestice, koja se od 1982. godine isporučuje, zauzela čvrsto mjesto u modelskom programu. Otvorena verzija ikone sportskih vozila koja će se ove godine početi prodavati posjeduje sve inovacije Coupéa.

Porsche 911 Cabriolet
1 / 8
Porsche 911 Cabriolet

Među specifične napredne značajke za Cabriolet spada nova hidraulika pomoću koje će se poklopac podizati i spuštati brže nego dosad. Poklopac će se moći podizati i spuštati do brzine od 50 km/h. Potpuno automatski tekstilni poklopac ima integrirano stražnje staklo.

Pogledajte video o prometnim kaznama - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu:

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar HajdukLika
    HajdukLika:

    Legenda. Vrh njemačke tehnologije. Doživljaj vožnje neopisiv. Skup. Ali nakon trideset godina vrijedi duplo, ako ga održavaš. Banka.

  • airbender:

    i ne razodijeva brze samo sebe, jucer sam vozio ovakav po Slavonskoj aveniji, na svakom semaforu žene same ulaze u auto, na kraju sam morao zakljucavat se, jer stanu samo tri na suvozačevo sjedalo... ubrzanje isto idealno, od 0 do ... prikaži još! p**ke za 2,5 sekundi!