Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRODAJI

Novi Peugeot Partner Tepee od 135.125 kuna

Peugeot Partner
Foto: Peugeot
26.06.2015.
u 18:00

Dostavnjak se može odabrati u tri izvedbe i s dva pogonska motora, a početna verzija sa 75 dizelskih konja stoji 126.000 kuna

Peugeot je modele Partner i Partner Tepee osvježio stilskim i tehnološkim detaljima. Najvidljivije promjene prisutne su na novoj maski, izvedenoj u skladu s ostalim modelima marke. Novi se modeli mogu pohvaliti novom opremom te internetskim uslugama, kao i novom ponudom učinkovitijih motora koji zadovoljavaju Euro6 norme.

Vizualna poboljšanja

Pored nove maske, prednji dio vozila krase i nova svjetla te širi odbojnik, što vozilu daje robusniji izgled. Nova ojačanja odbojnika naglašavaju robusnost prednjeg kraja, a njihova je prednost u tome što se mogu jednostavno zamijeniti u slučaju ogrebotina ili manjih udaraca.

Partner Tepee diči se raskošnijim stilom, s prednjim odbojnikom u boji karoserije od razine opreme Active, kao i većom robusnošću s prednjim odbojnikom od crno obojene mase, otpornijim na svakodnevne udarce, na izvedbi Outdoor. Ovisno o opremi, predviđena je ugradnja tehnologije Active City Brake (automatsko kočenje u gradu u slučaju opasnosti od sudara) koja pri brzinama manjim od 30 km/h sprečava nezgodu ili smanjuje njezine posljedice kada vozač ne uspije reagirati na vrijeme. Zatim je tu kamera za vožnju unatrag, Grip Control sustav pojačanog prianjanja vozila uz podlogu...

Predviđeni su obnovljeni motori u skladu s Euro6 normama, a od lansiranja na hrvatskom tržištu su dostupna tri dizelska 1,6 motora BlueHDi snage od 75, 100 te 120 KS. Prva dva uparena su s 5-stupanjskim, a najsnažniji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

Nove boje i oprema

Partner Tepee odlikuje se dvjema novim bojama, a donosi i nove 16-colne aluminijske naplatke. Bogatije boje i obrada materijala prisutni su u putničkoj kabini. Nova telematska oprema uključuje 7-inčni dodirni zaslon u boji, putem kojeg se upravlja putnim računalom, audio ili mobilnim uređajima, telefoniranjem bez upotrebe ruku i navigacijom.

>> Uz zatezanje bora dobio je i veću upotrebljivost

>> Novi Caddy izgledom je sličan prethodniku, ali bolji u svim segmentima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije