Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u Hrvatskoj

Novi moderniji Iveco S-Way s do 4% manjom potrošnjom

Foto: Iveco
1/4
28.10.2019.
u 11:46

Dolazi u dvije širine kabine, a aerodinamika koja je bolja za 12 posto smanjuje potrošnju goriva do 4 posto u odnosu na dosadašnji model Stralis

Tvrtka Benussi, hrvatski zastupnik talijanskog proizvođača gospodarskih vozila Iveco, u Zagrebu je predstavila svoju novu perjanicu u kategoriji teških vozila - kamion S-Way.

Novi Iveco S-Way s potpuno novom kabinom, izvanredno niskom potrošnjom goriva i naprednom tehnologijom s povezivošću je cjelovito prijevozno rješenje osmišljeno radi pružanja vozaču izvrsne udobnosti u kabini, a pritom nudi vlasnicima odlične rezultate u ukupnom trošku vlasništva.

Dolazi u dvije širine kabine, a aerodinamika koja je bolja za 12 posto smanjuje potrošnju goriva do 4 posto u odnosu na dosadašnji model Stralis. Novi odbojnik izveden u više dijelova smanjuje troškove eventualnih popravaka.

Foto: Iveco

Potpuno nova i prostranija je i unutrašnjost kabine s boljom preglednošću i multimedijskim sadržajima i povezivosti za udobnije i sigurnije vozačko okruženje. U ponudi su i dalje Euro 6/d dizelski pogonski agregati obujma od 9, 11 i 13 litara snage od 330 do 570 KS te, dakako, 9 i 13 litarski plinski motori sa snagom od 340 do 460 KS, po kojima je Iveco predvodnik na tržištu.

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
12:42 28.10.2019.

Izvana dobar dizajn al opet je pun lose plastike premal donji krevet opet STRADALIS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije