Naslovnica Auti Automobili

Novi Jeep Wrangler u Hrvatskoj za 447.011 kuna

Novi Jeep Wrangler, najsposobniji ikad, donosi najviše razine udobnosti i upravljivosti za svakodnevnu upotrebu
07. veljače 2019. u 10:55 4 komentara 1021 prikaza
Jeep Wrangler
Foto: Jeep
Pogledajte galeriju 1/3

Hrvatsko je tržište bogatije za novi Jeep Wrangler, koji se nudi po cijeni od 447.011 kuna, za izvedbu 2,0 GME ATX8 4WD Sahara s 280 konja. Modernizirani dizajn zadržao je sve autentične dizajnerske značajke ikonskog modela Wrangler u nekoliko novih kombinacija koje jamče više slobode na otvorenom. Četvrta generacija modela Wrangler dostupna je u izvedbama Sport, Sahara i Rubicon s dvojim ili četverim vratima. Modeli Sahara mogu biti opremljeni ekskluzivnim paketom opreme Overland.

Jeep Renegade Isprobali smo Jeep Renegade: Sposoban za izlete izvan asfalta, okretan u gradu

Dva potpuno nova motora

Ponuda uključuje dva potpuno nova motora: 2,2-litreni MultiJet II turbo dizelski motor i 2,0-litreni turbo benzinski motor. Sve opcije motora dolaze u kombinaciji s novim automatskim mjenjačem s osam brzina. Napredni tehnološki sadržaji uključuju nova LED prednja i stražnja svjetla, novi sustav UconnectTM sa značajkama Apple CarPlay, Android Auto i mogućnošću odabira pet, sedam ili 8,4-inčnih dodirnih zaslona s funkcijom zumiranja pomoću geste prstima. Novitet je opremljen brojnim sigurnosnim i zaštitnim sustavima, uključujući sustav za nadzor mrtvog kuta i sustav otkrivanja drugog vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag, kameru za vožnju unatrag s dinamičkim prikazom linija ParkView, elektronički sustav za nadzor stabilnosti vozila s elektroničkim sustavom protiv prevrtanja i četiri zračna jastuka u osnovnoj opremi.

Jeep Wrangler | Autor : Jeep Foto: Jeep

Novi Jeep Wrangler, najsposobniji ikad, donosi najviše razine udobnosti i upravljivosti za svakodnevnu upotrebu. Konkretno, nudi dva napredna sustava pogona na sva četiri kotača, aktivne i na zahtjev neprekidno uključene sustave CommandTrac i Rock-Trac, novu generaciju osovina Dana, električne blokade prednje i stražnje osovine Tru-Lock, blokadu diferencijala s ograničenim proklizavanjem Trac-Lok i elektronički sustav odvajanja prednje stabilizacijske šipke. Kod novog su Wranglera stakla veća, kako bi bio pregledniji, a vjetrobransko je staklo nagnuto pod optimalnim kutem za bolju aerodinamičnost.

Popravak razvaljenog BMW-a Što se skriva iza 'fasade' Nakon ovog videa dobro ćete razmisliti prije kupnje polovnjaka 'u sjajnom stanju'

Kao jedino autentično i potpuno otvoreno 4x4 SUV vozilo dostupno na tržištu, novi Wrangler nudi različite kombinacije krova.

Krov se otvara na struju

Potpuno je novi i jednostavan za korištenje krov s električnim upravljanjem Sky One-Touch. Putnicima omogućuje da uvuku cijeli platneni krov jednim pritiskom tipke. Na izbor su i dvije dodatne konfiguracije krova: novi mekani krov Ziperless Premium Sunrider i jednostavan za korištenje krov Freedom Top, tvrdi krov na uklanjanje s tri panela. Novi Wrangler, međutim, nije jedina novina koja je pristigla u Hrvatsku. Posebna poslastica stigla je u obliku Trackhawk verzije modela Grand Cherokee. Za impresivan zvuk i jednako impresivne vozne osobine zaslužan je moćan stroj pod prednjim poklopcem - 6,2 V8 benzinac razvija 707 konjskih snaga, a uz njega je istaknuta cijena od 1.400.000 kuna.

Pogledajte video o prometnim kaznama - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu:

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan