Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAND ROVER

Novi Discovery Sport napada Nijemce

Land Rover Discovery
Foto: Land Rover
1/3
09.09.2014.
u 16:00

Najveći adut novog Discovery Sporta je atraktivan dizajn po uzoru na manji Evoque

Kao nasljednik Freelandera i kao odgovor na prestižne njemačke SUV-ove Audi Q5, BMW X3 i Mercedes GLK, Land Rover je predstavio novi Discovery Sport.

Najveći adut novog Discovery Sporta je atraktivan dizajn po uzoru na manji Evoque, koji na tržištu prolazi odlično. S dužinom od 459 cm (9 cm dulji od Freelandera) nešto je kraći od svojih konkurenata, ali da u kabini ima dosta prostora dokazuje i opcijska ponuda verzije sa 5+2 sjedala.

Pokretat će ga 2-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor snage 243 KS i najvećeg okretnog momenta od 339 Nm uparen s 9-stupanjskim automatskim prijenosom. U ponudi će biti i 2,2 SD4 turbodizelski motor sa 190 KS uz 6-stupanjski ručni mjenjač i 4x4 pogon, ili opcijski automatik.

>> Jaguar Land Rover planira otvoriti tvornicu u Brazilu

>> Range Rover Evoque vam je preskup? Ne brinite, postoji kineska kopija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije