Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U srijedu na kioscima

Novi broj magazina AutoStyle

AutoStyle
Foto: Promo
1/3
14.09.2017.
u 15:04

Kako doznajemo, kupci ekoloških vozila i iduće godine mogu očekivati državne poticaje

Noviteti premijerno predstavljeni na Frankfurt Auto Showu, dojmovi s prvih probnih vožnji novog Volkswagen Pola i Mercedesa S-klase, savjeti o održavanju automobila – sve to možete pronaći u novom broju magazina AutoStyle. Novi AutoStyle na kioscima će biti u srijedu, 20. rujna, a zajedno s Večernjim listom nudit će se po cijeni od 13 kuna.

Glavna tema frankfurtskog salona električni su automobili, pa smo se i mi ozbiljnije upustili u tu tematiku. Donosimo stoga sve trenutno poznate informacije o državnim poticajima koje 2018. godine mogu očekivati kupci ekoloških vozila. Najvažniji podatak onaj je o izbacivanju hibrida iz programa poticaja. Poticaja će, dakle, biti, ali samo za električne automobile i plug-in hibride.

Za novi broj magazina AutoStyle istražili smo i trebaju li vlasnici električnih automobila na servis češće ili rjeđe od vozača automobila s konvencionalnim motorima. S obzirom na i dalje (pre)visoke cijene električnih automobila, većina se građana i dalje odlučuje za benzinskim ili dizelskim motorom pokretane automobile. U novom broju magazina AutoStyle provjerite u kojim su salonima i servisima aktualne jesenske akcije kroz koje možete dosta uštedjeti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije