Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTA GENERACIJA

Novi Audi A3 Sportback: Potpuno digitalizirana unutrašnjost i upečatljiviji dizajn

Foto: Audi
1/3
03.03.2020.
u 15:46

Prodaja kreće od ožujka, a cijena Audija A3 1,5 TFSI u Njemačkoj će kretati od 28.900 eura.

Audi je predstavio novi Audi A3 Sportback, četvrtu generaciju svog klasičnog hachback kompakta koji je 1996. uspostavio premium segment u "golf klasi".

Dizajn je ostao provjereno prepoznatljiv, uz ipak nešto nekonvencionalnijih detalja, koji dosad nisu bili tipični za Audi. Ističe se potpuno novom digitaliziranom unutrašnjosti i vrhunskim infotainmentom, jedinstvenim novim svjetlosnim potpisima, moćnim motorima i paketom inovativnih asistencijskih sustava.

Dužina je 434 m, a prtljažnik prima 380 litara (1200 l).

Unutrašnjost je inspirirana pilotskom kabinom, a svi su instrumenti digitalizirani. Standardno je opremljen 10,25-inčnim digitalnim kokpitom i 10,1-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir.

Nudit će se pri lansiranju s tri motora  1,5 TFSI sa 150 KS, 2,0 TDI sa 116 ili 150 KS. Audi će postupno proširiti ponudu kako bi uključio dodatne verzije motora, uključujući elektrificirane pogonske sustave i verzije s quattro pogonom.

Prodaja kreće od ožujka, a cijena Audija A3 1,5 TFSI u Njemačkoj će kretati od 28.900 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije