Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi Audi A1 Sportback od danas dostupan u Lijepoj našoj

Novi Audi A1 Sportback
Foto: Promo
1/6
07.12.2018.
u 13:22

Idealni suputnik na četiri kotača uz geslo „Epic mode On“ donosi urbani stil života, autentičnost i zabavu za sve generacije i svaku priliku

Vrijeme Adventa je stiglo, meteorolozi prijete nadolazećim snijegom, a svim poklonicima novosti iz svijeta limenih ljubimaca za sam kraj godine stiže uzbudljiva vijest iz Audija – u autosalonima diljem Hrvatske od danas je prisutan i Audi A1 Sportback. Novost je to koja će zasigurno unijeti nestrpljivost i želju za razgledavanjem druge generacije modela A1, nasljednika legendarnog originalnog quattro modela, koji od izlaska iz tvornice pobuđuje pažnju diljem svijeta.

Foto: Promo

U čemu je tajna? Ponajprije u privlačnom i dinamičnom dizajnu, koji kupcima po prvi put nudi mogućnost kombiniranja vanjskih i unutrašnjih linija opreme po želji. Infotainment sustavi i sustavi pomoći vozaču u razini visoke klase osiguravaju čvrstu umreženost s digitalnim svijetom i nude pogodnosti kao što su animirane navigacijske karte i grafika nekih sustava za pomoć u vožnji u direktnom vidnom polju vozača. Audi A1 Sportback idealan je kako za vožnju u urbanoj okolini, tako i za duža putovanja, na kojima će zabavu osigurati i bogata ponuda DAB digitalnog prijema, uz Audi audio sustave i Bang & Olufsen Premium audio sustave. Uz ovakve performanse, vremenske neprilike koje donosi zima pred nama proći će nezapaženo.

Foto: Promo

Navedene benefite kupci diljem Hrvatske moći će iskusiti već danas, a da ovaj model automobila jednako može osvojiti sve generacije potvrdili su poznati predstavnici domaćeg javnog života. Arhitekt Ante Vrban prvi susret s A1 Sportbackom imao je u bajkovitom ozračju zagrebačkog Adventa, glumica Ecija Ojdanić u zelenoj oazi Tuškanca, dok je frizerska stilistica Teuta Mesaroš novi model Audija isprobala u pomalo tajanstvenoj atmosferi Gliptoteke HAZU. Od mladih snaga, za volan su sjeli Vlaho Arbulić, Nika Matić i Žana Jurišić. Bez obzira na njihove godine, životno iskustvo i odabir profesije svi su se složili u jednom – vožnja A1 Sportbackom iskustvo je koje se ne propušta!

Foto: Promo

U ovu će se tvrdnju  moći uvjeriti posjetitelji Fuliranja na zagrebačkom Adventu, na kojem ih očekuju saonice na A1 pogon i mogućnost da osvoje vrijednu nagradu. Naime, najbolja fotografija u saonicama, objavljena na društvenim mrežama uz #epicmodeon i #AudiHrvatska, bit će nagrađena skijaškim vikendom u Alpama.

Ne možeš propustiti zabavu ako zabava stiže s tobom. Stoga, pridružite se fantastičnoj atmosferi oko novog Audija A1 Sportback i otkrijte čime je osvojio svijet.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije