Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peugeot

Nova krstarica ponudit će i hibridnu tehnologiju

Peugeot 508
Foto: Arhiva VL
1/3
15.07.2010.
u 08:00

Dužina limuzine koja se dimenzijama smješta između dosadašnjih modela 407 i 607 je 4,79 metara.

Peugeot je konačno pokazao prve fotografije svoje nove limuzine 508, koja bi trebala dostojno zamijeniti dosadašnje modele 407 i 607 te postati top-model u limuzinskom segmentu. Francuzi su odmah pokazali obje verzije - limuzinsku i karavansku, koja se kod Peugeota tradicionalno naziva SW. Dužina limuzine je 4,79 metara, a karavan u dužinu broji 4,81 m.
Model 508 predstavlja modernu ponudu, okrenutu budućnosti, koja želi udovoljiti željama klijentele koja je jako evoluirala, dakle, dinamičnih, odgovornih i sve zahtjevnijih vozača. Odlikuju ga iznimna prostranost, vrlo izdašan prtljažnik te spoj karakteristika koje obećavaju ugodnost boravka u putničkoj kabini. Model 508 bit će opremljen e-HDi tehnologijom (stop&start nove generacije) i hibridnom tehnologijom HYbrid4, potencijala 200 KS i s pogonom na sva četiri kotača.
S ovim modelom Peugeot ima velike planove na međunarodnom tržištu. Za europsko tržište proizvodit će se u Francuskoj, a tvornica u Kini radit će za najveće svjetsko tržište. Prvi put će se javno prikazati na jesenskom salonu automobila u Parizu, a u prodaju će početkom sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije