Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČETIRI SKUPINE

Nova javna dražba: Država jeftino prodaje rabljene automobile i ostalu imovinu

Foto: TRCZ automobili
02.09.2020.
u 12:41

Početak je u subotu u 9 sati, a održava se u prostoru TRCZ automobila d.o.o

U subotu se održava još jedna dražba rabljene državne imovine koju su koristile državne institucije i trgovačka društva, poput Grada Zagreba, HAC-a, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva pravosuđa i uprave, DORH-a i drugih.

Početak je u 9 sati, a održava se u prostoru TRCZ automobila d.o.o, na adresi Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete. Sva vozila mogu se pregledati u četvrtak i petak od 10 do 14 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja).

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštovanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe razvrstani su u četiri skupine s vremenima početka prema rasporedu u tablici, koju možete pronaći ovdje. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. Nošenje maski je obavezno.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje se vozilo plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a to vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupnje i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda u srijedu i četvrtak od 10.00 do 14.00 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o.

Jamčevine se mogu uplatiti i virmanom (uplata mora biti provedena najkasnije 4. rujna 2020. do 12 sati) na račun TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Zagrebačka banka, IBAN HR6423600001101444888 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila, potrebno je brojeve odvojiti crticom. Tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Za izlicitirana vozila uplate/isporuke vrše se od 7. rujna 2020.(ponedjeljak) do 9. rujna 2020. (srijeda), od 9 do 14 sati

Što je sve u ponudi, provjerite ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

UM
Uman104
13:02 02.09.2020.

Ponudite i samu državu..........za 1 kn

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:45 02.09.2020.

Ti auti su još dobri za naše nesposobne vođe!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije