Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Auti Automobili

Nova javna dražba: Država jeftino prodaje rabljene automobile i ostalu imovinu

Početak je u subotu u 9 sati, a održava se u prostoru TRCZ automobila d.o.o
02. rujna 2020. u 12:41 2 komentara 3678 prikaza
Foto: TRCZ automobili

U subotu se održava još jedna dražba rabljene državne imovine koju su koristile državne institucije i trgovačka društva, poput Grada Zagreba, HAC-a, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva pravosuđa i uprave, DORH-a i drugih.

Početak je u 9 sati, a održava se u prostoru TRCZ automobila d.o.o, na adresi Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete. Sva vozila mogu se pregledati u četvrtak i petak od 10 do 14 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja).

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštovanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe razvrstani su u četiri skupine s vremenima početka prema rasporedu u tablici, koju možete pronaći ovdje. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. Nošenje maski je obavezno.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje se vozilo plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a to vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupnje i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda u srijedu i četvrtak od 10.00 do 14.00 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o.

Jamčevine se mogu uplatiti i virmanom (uplata mora biti provedena najkasnije 4. rujna 2020. do 12 sati) na račun TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Zagrebačka banka, IBAN HR6423600001101444888 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila, potrebno je brojeve odvojiti crticom. Tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Za izlicitirana vozila uplate/isporuke vrše se od 7. rujna 2020.(ponedjeljak) do 9. rujna 2020. (srijeda), od 9 do 14 sati

Što je sve u ponudi, provjerite ovdje.

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti