Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU I BESPLATAN INTERNET

Nisu jeftini, no s ovim automobilima možete se besplatno voziti

Foto: Njuškalo
15.06.2019.
u 08:00

Kupite li jedan od ova dva automobila možete zaboraviti na troškove punjenja, ali i na troškove interneta.

I dok vozači automobila na klasične pogone svakoga utorka provjeravaju jesu li pale ili se pak povećale cijene naftnih derivata postoje oni vozači koji takvih problema nemaju.

Tvrtka Tesla prilikom prodaje svojih automobila nudila je besplatno punjenje koje je kasnije ukinula, a upravo ova dva primjerka na Njuškalu spadaju u tu kategoriju. Kupite li jedan od ova dva automobila možete zaboraviti na troškove punjenja, ali i na troškove interneta.

Prvi primjerak S P85 u prometu je od 2014. godine i do sada je prošao 190 000 kilometara. Motor i baterija imaju garanciju do 2022. godine, a napravljen je i veliki četverogodišnji servis. Kao što smo i spomenuli ima doživotno besplatni LTE internet i supercharger. Prodaje se za 45 tisuća eura.

Drugi model, također S P85, u prometu je od 11. mjeseca 2013. godine i prošao je 71 000 kilometara, no, kako stoji u oglasu, u listopadu 2018. godine stavljen je novi motor. Još uvijek ima dvije godine garancije na motor i baterije. 

Također ima doživotni besplatni LTE internet i punjenje, a registriran je još godinu dana. Cijena ovog automobila iznosi 60.600 eura.

Komentara 4

DA
damyr26
11:34 15.06.2019.

Samo glupi ljudi misle da postoji nešto što je besplatno.

DU
Deleted user
11:27 16.06.2019.

Promjenjen elektromotor?već?i traži 65000 eura😂Dok se električni auti bezobrazno skupi,kratkog dosega i kratke garancije od elektrifikacije voznog parka nema ništa.

MO
moriss77
19:18 16.06.2019.

Lijepo se nudi sve besplatno kao i do sad i ostali elektricni auti i to sa poticajima i cim je narod nakupovao onda se ova gospoda koja idu ponekad na posao u sabor sjete pa ajmo im sad zaracunat malo vece cijene 'punjenja pa malo veci porez pa ipak zagađuju vise i od dizela i benzinca pa da i to iskoristimo i oderemo ih sa ostalim davanjima godisnje i opet narod popusi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije