Naslovnica Auti Automobili

Nisu jeftini, no s ovim automobilima možete se besplatno voziti

Kupite li jedan od ova dva automobila možete zaboraviti na troškove punjenja, ali i na troškove interneta.
15. lipnja 2019. u 08:00 4 komentara 5278 prikaza
Foto: Njuškalo

I dok vozači automobila na klasične pogone svakoga utorka provjeravaju jesu li pale ili se pak povećale cijene naftnih derivata postoje oni vozači koji takvih problema nemaju.

LADA I BUBA Dašak prošlosti na cestama: Uz ova dva modela nećete proći nezapaženo na ulici

Tvrtka Tesla prilikom prodaje svojih automobila nudila je besplatno punjenje koje je kasnije ukinula, a upravo ova dva primjerka na Njuškalu spadaju u tu kategoriju. Kupite li jedan od ova dva automobila možete zaboraviti na troškove punjenja, ali i na troškove interneta.

Prvi primjerak S P85 u prometu je od 2014. godine i do sada je prošao 190 000 kilometara. Motor i baterija imaju garanciju do 2022. godine, a napravljen je i veliki četverogodišnji servis. Kao što smo i spomenuli ima doživotno besplatni LTE internet i supercharger. Prodaje se za 45 tisuća eura.

Drugi model, također S P85, u prometu je od 11. mjeseca 2013. godine i prošao je 71 000 kilometara, no, kako stoji u oglasu, u listopadu 2018. godine stavljen je novi motor. Još uvijek ima dvije godine garancije na motor i baterije. 

Bolidi MLADI INŽENJERI Studenti strojarstva i brodogradnje konstruiraju prvi hrvatski električni bolid

Također ima doživotni besplatni LTE internet i punjenje, a registriran je još godinu dana. Cijena ovog automobila iznosi 60.600 eura.

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

 • damyr26:

  Samo glupi ljudi misle da postoji nešto što je besplatno.

 • Avatar Samo Pozitiva
  Samo Pozitiva:

  ne palite raju. vec sada se otovreno govori kako se el. auti nece moci puniti iz obicne el mreze vec ce trebati placati posebnu tarifu struje...a kako su baterije veci zagadjivaci od nafte (izrada, skladistenje i razlaganje) ispada da je ... prikaži još! sve u svrhu prodaje automobila...da se raji uzme sto vise love

 • moriss77:

  Lijepo se nudi sve besplatno kao i do sad i ostali elektricni auti i to sa poticajima i cim je narod nakupovao onda se ova gospoda koja idu ponekad na posao u sabor sjete pa ajmo im sad zaracunat malo ... prikaži još! vece cijene 'punjenja pa malo veci porez pa ipak zagađuju vise i od dizela i benzinca pa da i to iskoristimo i oderemo ih sa ostalim davanjima godisnje i opet narod popusi