Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi model

Nissan ulaže 127 milijuna funti u tvornicu u Sunderlandu

\'A new Nissan Invitation concept car is displayed on the Nissan booth during the first media day of the Geneva Auto Show at the Palexpo in Geneva, March 6, 2012. The Geneva Auto Show will take place
VALENTIN FLAURAUD/Reuters/Pixsell
10.04.2012.
u 12:06

Pokretanje proizvodnje trebalo bi otvoriti 225 novih radnih mjesta u samoj tvornici

Japanski proizvođač automobila Nissan i britanski premijer David Cameron objavili su danas da će se novi Nissanov model srednje klase proizvoditi od 2014. godine u njihovoj tvornici u engleskom Sunderlandu, prenosi Newspress.

Nissanova investicija u ovaj projekt iznosi 127 milijuna funti, dok će vlada uložiti dodatnih 8,2 milijuna funti iz fondova za regionalni razvoj.

Samo pokretanje proizvodnje trebalo bi otvoriti 225 novih radnih mjesta u samoj tvornici te dodatnih 900 radnih mjesta za Nissanove kooperante u Velikoj Britaniji.

Cijeli projekt u iduće bi dvije godine trebao otvoriti 3000 novih radnih mjesta od čega 625 u Nissanovim pogonima.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije