Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJE SU BILE ŠANSE!

Imao je haubu krive boje pa se požalio na internetu, uslijedila je vrhunska priča

Foto: Ignite
15.12.2019.
u 17:24

Valles i Paydan potom su objavili nova ruha svojih ljubimaca na četiri kotača i dan je svima bio ispunjen.

Ūzieł Valles jednostavno više nije mogao gledati haubu svoga auta. Bila je upečatljive žute boje, a ostatak njegovog Chevroleta je bijel. Na cesti se nije osjećao 'oku ugodnim' pa je odlučio sreću potražiti na Facebooku gdje je u jednu grupu objavio status. 

- Želi li netko zamijeniti haubu? Tražim bijelu ili crnu, moja je u odličnom stanju - napisao je Valles ni ne sluteći što će se za samo nekoliko sati dogoditi.

Nakon nekoliko sati javio se John Paydan, vozač identičnog vozila koji je na žutom Chevroletu imao, pogađate, bijelu haubu. U komentaru je priložio sliku, a svi dežurni komentatori su počeli 'roniti suze radosnice'.

- Ovo je savršen primjer moderne ljubavne priče, nadam se da će se postati odlični prijatelji - napisao je jedan korisnik Facebooka.

Drugi je dodao da je u svakom slučaju priča romantičnija nego Twilight, a treći da su 'čudni putevi božji'.

Valles i Paydan potom su objavili nova ruha svojih ljubimaca na četiri kotača i dan je svima bio ispunjen.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar miki67
miki67
18:10 15.12.2019.

hvala večernji, i meni ste ispunili dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije