Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu je bilo?

'Nemojte biti kao on': vozač terenca šokirao suludim potezom

Vožnja unazad
Foto: Screenshot Facebook
07.06.2018.
u 11:09

Koliko god sulud bio postupak ovog vozača, mora mu se priznati da je pravi majstor vožnje "u rikverc"

S vremena na vrijeme na internetu se znaju pojaviti snimke nadzornih kamera s hrvatskih cesta koje pokazuju različite bezobzirne postupke naših vozača, poput okretanja u tunelu, u kojima samo nekim čudom nitko nije stradao. Ali, naravno, takvih ima u cijelom svijetu, nisu oni rezervirani samo za Hrvatsku.

Dobro to pokazuje snimka iz američke savezne države Ohio na kojoj se vidi kako vozač SUV-a iz nekog razloga napušta autocestu vozeći po pristupnoj cesti unatrag, u pogrešnom smjeru, mimoilazeći automobile koji dolaze iz suprotnog smjera.

Potom se uključuje na nadvožnjak, no i ondje nastavlja voziti unatrag, ovaj put barem u pravom smjeru. U tom stilu nastavlja sve do obližnjeg parkirališta. Ako ništa drugo, sjetio se upaliti sva četiri žmigavca

Snimku je objavio ured za promet Ohija na Facebooku uz poruku "Nemojte biti ovaj vozač". Pozvali su vozače da, ako im vozilo ne radi kako treba, stanu uz cestu i pozovu pomoć. Srećom, nitko nije ozlijeđen, dodali su.

Ipak, koliko god sulud bio postupak ovog vozača, mora mu se priznati da je pravi majstor vožnje "u rikverc".

– Pokušavam shvatiti u čemu je problem. Ovaj tip bolje vozi unatrag nego što mnogi ljudi voze obično – jedan je od komentara ispod videa na Facebooku.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Vožnja unazad
1/11
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar utunelu
utunelu
11:39 07.06.2018.

kakva je to prisutna cesta?Kakve to nepismeni novinar izmislja rijeci

OV
ovrhovršitelj
11:47 07.06.2018.

Ali bitno da su Yugoslavića stavili u dodatku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije