Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neka vas Putni Anđeo čuva na cesti

Putni Anđeo
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
06.05.2016.
u 12:34

Putni Anđeo je aplikacija za smartphone koja telefon pretvara u sigurnosni uređaj. U slučaju prometne nesreće Putni anđeo trenutačno aktivira automatski poziv prema pozivnom centru ORYX Asistencije. Aplikacija je besplatna za sve korisnike usluge Pomoć na cesti, prepaid i pretplatnike Hrvatskog Telekoma.

Korisnici Hrvatskog Telekoma s aktivnom opcijom Pomoć na cesti za Hrvatsku ili cijelu Europu od 15. travnja mogu bez dodatne naknade koristiti i inovativnu aplikaciju Putni Anđeo koja smartphone pretvara u sigurnosni uređaj.

Putni Anđeo besplatna je aplikacija koja obrađuje i analizira podatke o vožnji korisnika, tako da se u slučaju prometne nezgode trenutačno aktivira automatski poziv prema pozivnom centru ORYX Asistencije. Agenti pozivnog centra potom mogu na temelju dobivenih podataka kontaktirati korisnika ili hitne službe u svrhu organiziranja pružanja pomoći.

Osim toga, aplikacija ima i mogućnost upućivanja poziva u slučaju potrebe za pomoći na cesti (b-call, breakdown call) koja agentima u pozivnom centru odmah javlja lokaciju korisnika kako bi brže i jednostavnije mogli organizirati pomoć.

Usluga Pomoć na cesti, koju također pruža ORYX Asistencija, sada zajedno s Putnim Anđelom, dostupna je i prepaid korisnicima i pretplatnicima Hrvatskog Telekoma. Njezinom aktivacijom korisnici dobivaju pravo na popravak vozila bilo gdje u Hrvatskoj ili cijeloj Europi u slučaju prometne nezgode, nemarnog rukovanja, tehničke neispravnosti ili vanjskih utjecaja.

Opcija uključuje popravak vozila na licu mjesta do 1500 kuna za manje kvarove koje je na licu mjesta moguće otkloniti - otključavanje greškom zaključanog vozila, zamjena kotača, guma, akumulatora, osigurača, svjećica i ostalih lako zamjenjivih dijelova. U opciju je uključen i prijevoz vozila vučnom službom u vrijednosti do 2500 kn, dostava vozila nakon popravka u vrijednosti do 100 kuna i čuvanje vozila do dva dana, a kod opcije Pomoć na cesti u Europi moguće je koristiti i zamjensko vozilo.

Opcija Pomoć na cesti, koja od 15. travnja uključuje i Putnog Anđela, može se aktivirati putem Moj Telekom Portala, slanjem SMS-a sadržaja PNC ili PNC EU na broj 13636, u T-Centrima i prodajnim mjestima T-partnera te pozivom na broj 0800 9000. Sve usluge pomoći na cesti mogu se koristiti 48 sati nakon primitka SMS poruke o aktivaciji, a opcija traje mjesec dana od aktivacije, nakon čega se može deaktivirati ili će biti automatski produžena. Opciju Pomoć na cesti u Hrvatskoj mogu aktivirati svi korisnici HT-a po cijeni od 19kn/mj., odnosno Pomoć na cesti u Europi po cijeni od 33kn/mj. Opcije se može aktivirati/deaktivirati na mjesečnoj bazi.

Više informacija o Pomoći na cesti potražite na www.hrvatskitelekom.hr ili o usluzi Putni Anđeo na www.putniandeo.hr.

Želite prijaviti greške?