Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NBA 2K15 prednarudžbe: Popust i besplatna dostava

NBA 2K15 prednarudžbe: Popust i besplatna dostava
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
29.09.2014.
u 15:18

NBA 2K15 za PS3 i PS4 izlazi 10. listopada. Osiguraj svoj primjerak već sada jer Mondo svakoj prednarudžbi poklanja super popust i besplatnu dostavu.

10. listopada jedan je od najvažnijih datuma za sve fanove košarkaških videoigra. Uz novu, izmijenjenu i poboljšanu verziju NBA 2K15 sama akcija na terenu nikad nije izgledala bolje. 

NBA 2K15 – za ultra realistično igranje

Fanovima ove igre od sada će biti omogućena potpuna kontrola nad ligom i njenim formiranjem. Također, velika novost je i da od sada možete i kreirati igrače i dodati ih svom timu

Još jedan novitet koji će vas je i taj da su 2K Sport poslušali fanove i u NBA 2K15 trijumfalno vratili 'Crew Mode' u njegovoj originalnoj formi ali samo za PS3 i Xbox 360. Novost su i bolje animirane maskote u svakom timu koje će se pobrinuti za potpuni doživljaj prave igre na terenu.

Pharrell Williams je odabrao pjesme koje će se naći na soundtracku nove NBA video igre, a neki od izvođača koje ćete slušati kad igrate omiljenu videoigru su: Depeche Mode, The Strokes, No Doubt, One Republic i mnogi drugi. 

Budi prvi, predbilježi se na Mondu i uštedi!

Predbilježi se već danas za igru NBA 2K15 i ostvari super popust te besplatnu dostavu.  Promotivna cijena je 449,99 kn za PS3 i 499,99 za PS4. 

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno s 9. listopadom. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni (499,99 kn za PS3 i 549,99 kn za PS4).

GTA V, PES 2015... Predbilježi se i za ostale novitete!

Pogledaj i ostale novitete koji će razveseliti svakog gamera: Pro Evolution Soccer 2015, Assassin's Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare, DriveClub, NBA Live 15, GTA V... I za ove naslove možeš se predbilježiti već danas i ostvariti popuste i besplatnu dostavu. Posjeti Mondo i provjeri ponudu!

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom).

Želite prijaviti greške?