Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila

Naljepnice za tehnički pregled od 1. srpnja opet u vozilima

vozilo
Arhiva VL
30.06.2010.
u 20:13

Mnoge naljepnice nisu izdržale loše vremenske prilike pa je policija kažnjavala vozače kojima su ostrugane naljepnice.

ZAGREB – Naljepnice kojima se potvrđuje rok valjanosti tehničkog pregleda vozila od 1. srpnja ponovno se vraćaju u unutrašnjost vozila.

Naime, dosadašnja praksa isticanja na vanjsku stranu vjetrobranskog stakla, koja je trajala samo pola godine, pokazala se nepraktičnom.

Mnoge naljepnice nisu izdržale loše vremenske prilike pa je policija kažnjavala vozače kojima su ostrugane naljepnice. Policija je do sada naplatila 490 kazni za neposjedovanje naljepnice.

Komentara 6

CU
cunt
15:41 03.07.2010.

kaj je Miki,,,,,,,opet malo zaštekalo

SM
smjeskoh
22:11 30.06.2010.

Te naljepnice su sramota. Sigurno u Hrvatskoj postoji tvrtka koja može proizvesti pristojne naljepnice, ali problem je u tome što i tu vjerojatno rade rodijačke veze, kao i kod E-matice i KING ICT-a (M-Sana).

CU
cunt
01:05 01.07.2010.

čekaj, kaj si sad poludil, prvo nisi maknul članak mjesec dana a sad svaki dan novi,,,,,,,,pa ko to može pratiti tak brzo !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije