Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija 8 Coupé

Najluksuzniji BMW stigao u Hrvatsku. Evo koja mu je cijena!

BMW serije 8
Foto: BMW
1/7
30.10.2018.
u 08:20

Najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4-litrenim V8 motorom snage 530 KS u Carbon black boji izložen je u salonu u centru Zagreba

BMW serije 8 Coupé u Carbon black boji stigao je u Hrvatsku i izložen je u BMW Tomić City Store poslovnici na zagrebačkom Rooseveltovu trgu, jednoj od četiri službene BMW City Store poslovnice u cijeloj Europi. Izlaganjem u salonu prvi hrvatski primjerak ‘osmice’ postao je dostupan i potencijalnim kupcima u našoj zemlji. Naravno, uz uvjet da im financije to dopuštaju, jer ovdje je riječ o poslastici koja puno nudi, ali puno i košta.

U salonu u centru Zagreba izložen je najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4-litrenim V8 motorom snage 530 KS. Pod karbonskim krovom kojim je naglašen njegov sportski karakter kombiniraju se vrhunske performanse, inovativne tehnologije i visoka kvaliteta materijala izražena kroz mnoštvo premium detalja.

BMW serije 8
1/7

Primjerice, ručica mjenjača izrađena od precizno obrađenog komada stakla ostavlja dojam skupocjenog dijamanta u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.

Novi V8 motor debitira upravo na ovom modelu. Osamcilindarski mehanizam za samo 3,7 sekunde postiže brzinu od 100 kilometara na sat. BMW serije 8 Coupé objedinjuje izvanredne performanse, emocionalan dizajn, vrhunski luksuz te napredne značajke opreme kada su u pitanju tehnologija prikaza i kontrole, pomoći vozaču i povezanosti.

Izložena poslastica do registracije stoji 1.391.865 kuna.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

Ključne riječi
BMW

Komentara 14

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:32 30.10.2018.

Evo necega za novobogatase bez stila.

Avatar zagorac2
zagorac2
08:34 30.10.2018.

evo novo oruzje u rukama divljaka na Hr. cestama i ulicama i plocnicima

ST
Stipan
09:38 30.10.2018.

Tko može neka ga vozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije