Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativne ideje

Nagradni natječaj: Osvojite 24 sata s novom Ford Fiestom

ford fiesta (1)
Foto: Ford
1/8
19.04.2013.
u 14:03

Zainteresirani moraju opisati kako bi proveli jedan dan s novim Fordovim automobilom

Ford je povodom predstavljanja nove Fieste pokrenuo microsite fiesta24sata.hr i nagradni natječaj kojim nagrađuje 24 najkreativnije ideje na temu \"24 sata s novom Ford Fiestom\".

Prijavom na fiesta24sata.hr ili posjetom u salone ovlaštenih distributera, te popunjavanjem obrasca u kojem svi prijavljeni opisuju kako bi proveli 24 sata s Fiestom, zainteresirani ulaze u Fordov natječaj i dobivaju mogućnost da postanu jedan od 24 ljudi koji će na 24 sata moći isprobati novu Fiestu.

Dana 4. svibnja stručni će žiri na aktualnoj stranici objaviti 24 finalista koji dobivaju Fiestu na 24 sata. Pobjednik natječaja dobit će na korištenje novu Ford Fiestu s punim tankom na deset dana. Prijave traju od 15. do 30. travnja 2013. do 12 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije