Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ove subote

Na javnoj dražbi 235 vozila Vlade, Sabora, MUP-a...

TRCZ
Foto: TRCZ
05.06.2017.
u 15:06

Licitacija će početi u subotu, 10. lipnja, u 14,00 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici

Tvrtka TRCZ automobili u subotu, 10. lipnja organizira javnu dražbu 235 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te raznih državnih agencija, izvijestili su u ponedjeljak iz te tvrtke.

Kupci će moći licitirati za vozila raznih marki i brendova, a u ponudi su, primjerice, vozila MUP-a, Hitne pomoći, Hrvatske pošte, Hrvatskih šuma, HAC-ONC-a, Državnih nekretnina, HEP-a, Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, Hamag Bicroa, Agencije za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, CERP-a...

Licitacija će početi u subotu, 10. lipnja, u 14,00 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, a da bi sudjelovali u licitaciji, zainteresirani kupci moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu.

Ponuđena vozila možete pregledati ovdje.

Komentara 3

Avatar davcro
davcro
15:38 05.06.2017.

licitacija krša i loma

Avatar ShuPac
ShuPac
15:50 05.06.2017.

Zanimljivo je kako je u cijelu priču involviran TRCZ ....

MO
matK.O.
16:44 05.06.2017.

nikad nebih kupio auto koji je bio službeni,to nitko ne pazi...deri,nije tvoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije