Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Model David Gandy predstavio Jaguarove modele u Kaliforniji

Model David Gandy predstavio Jaguarove modele u Kaliforniji
Foto: Promo
1/5
PR
Autor
PR članak
05.12.2017.
u 14:32

David Gandy je britanski model, pisac, zaljubljenik u automobile, filantrop, dizajner i redatelj.

Najnoviji Jaguarov model, E-Pace, stigao je u Los Angeles na LA Auto Show u pratnji renomiranog britanskog modela, Davida Gandyja. Kao jedan od najprepoznatljivijih britanskih modela, zahvaljujući desetogodišnjem radu s talijanskom modnom kućom Dolce & Gabbana, David je fotografiran uz najnoviji Jaguarov SUV E-Pace i legendarni E-Type na području kalifornijskog jezera El Mirage za naslovnicu i editorijal popularnog američkog časopisa.

David je vlasnik Jaguara više od 10 godina i pravi je obožavatelj brenda. David je u LA-u zamolio Jaguar Classic da mu nabavi vintage XK120 sportski automobil. Nakon što ga pronađu, tim stručnjaka iz britanskog Jaguar Land Rover Classic Worksa, provest će ga kroz proces restauracije u sklopu "Reborn restoration programme" programa, kojeg su uspješno predstavili nešto ranije ove godine, kada su unutar tog programa restaurirali originalnog Range Rovera, Land Rover Seriesa i Jaguara E-Typea. Jaguar Land Rover Classic nastoji osigurati najbolje automobile, servis i održavanje, originalne dijelove i nezaboravna iskustva vlasnicima klasičnih Jaguar i Land Rover automobila.

Foto: Promo

David Gandy je britanski model, pisac, zaljubljenik u automobile, filantrop, dizajner i redatelj. David je nedavno najavljen kao krojački ambasador za M&S, koji nastoji razviti online krojački centar, kako bi kupcima ponudio prostor za inspiraciju te stilske savjete. David je član modne obitelji Dolce & Gabbana više od deset godina te je sudjelovao u njihovim raznim kampanjama. Također, piše i vlastiti blog za Vogue, a recenzira i automobile za britanski GQ.

 

Želite prijaviti greške?