Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salon u Los Angelesu

Mercedes pokazao CLS, BMW ima novi roadster na struju

Mercedes CLS
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.12.2017.
u 08:02

Mercedesov coupé na tržište izlazi u ožujku 2018., a BMW je svom električnom sportašu u kupe inačici pridružio i izvedbu bez krova.

Međunarodni salon automobila u Los Angelesu otkrio je nekoliko svjetskih premijera novih modela.

Pokazan je novi Infiniti QX50, novi Jeep Wrangler. Wrangler donosi promjene u motornoj gami, ali i u dimenzijama, pa je novitet duži i širi od prethodnika. Pokazani su i električni BMW i8 Roadster, redizajnirana Mazda6, no svakako je najzvučnije ime novi Mercedes-Benz CLS.

Mercedes CLS
1/10

Treća generacija CLS-a donosi novi dizajnerski izričaj Mercedes-Benza, prepoznatljiv po jasnim obrisima i diskretnim linijama. CLS je opremljen novim motorima: sa šest odnosno četiri cilindra u redu, u dizelskoj i benzinskoj inačici. Coupé s četverim vratima na tržište izlazi u ožujku 2018., a za njega je karakterističan i bogat asortiman modela 4MATIC. Prilikom plasiranja modela na tržište bit će dostupna tri 6-cilindarska motora: s 286, 340 i 367 + 22 KS.

Sportski CLS ima i udobnu stranu

Sportski CLS ima i udobnu stranu. Ovjes s funkcijom regulacije Air Body Control, komande za veću udobnost Energizing i najnovija generacija infotainment sustava s funkcijom In-Car-Office, s mogućnošću povezivanja pametnih telefona putem portala Mercedes-Benz Link.

Mercedes CLS
1/7

Komanda Energizing povezuje razne sustave za udobnost u vozilu. Koristi funkcije sustava klima-uređaja i sjedala (grijanje, ventilacija, masaža), grijanje površine i kola upravljača kao i rasvjetu i glazbeni ugođaj te omogućuje stvaranje wellness ugođaja po mjeri i prema potrebi vozača.

Standardna oprema modela CLS je iznimno bogata, a treba istaknuti LED prednja svjetla visokih performansi, sustav za zadržavanje u prometnom traku, sustav za pomoć pri regulaciji brzine, 12,3-inčni zaslon medijskog sustava, usluge Mercedes me connect i komunikacijski modul sa značajkom LTE.     

Komentara 2

CH
CharlesBukowski
08:37 09.12.2017.

taman sam mislio kupiti bemburu i sad su digli cijenu struje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije