Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi s upravljanjem

Mazda povlači 109.000 vozila Tribute SUV

Mazda Tribute SUV
Youtube Screenshot
21.04.2014.
u 22:30

Opoziv se odnosi na modele proizvedene u razdoblju od 2001. do 2004. godine, a koji su trenutno registrirani u 20 saveznih država SAD-a i u Okrugu Columbia

Mazda je objavila da će povući 109.000 vozila Tribute SUV zbog problema s upravljanjem. Opoziv se odnosi na modele proizvedene u razdoblju od 2001. do 2004. godine, a koji su trenutno registrirani u 20 saveznih država SAD-a i u Okrugu Columbia, javlja LATimes.

Kod njih je uočena korozija kontrolne ručice u prednjem ovjesu koja u nekim slučajevima može prouzročiti puknuće te uzrokovati nemogućnost upravljanja vozilom i time povećati rizik od sudara. Mazda će obavijestiti sve vlasnike te pokriti sve troškove popravaka.

Kompanija je početkom travnja povukla 42.000 limuzina Mazda6 proizvedenih 2010.-2012. godine zbog neispravnih zračnih jastuka.

>>Agresivno vozio i razbio 2,7 milijuna kuna vrijedan Lamborghini Aventador

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije