Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preduhitrio kritičare

Mate Rimac poručio Hrvatima: Ovo su nepostojeći automobili za nepostojeće kupce

Mate Rimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
06.03.2017.
u 14:07

S obzirom na to da je često na meti kritika, posebnu je poruku na hrvatskom napisao Hrvatima, a zatim se na engleskom jeziku obratio svima ostalima

Mate Rimac, mladi poduzetnik koji je svojom tvrtkom Rimac Automobili ostvario zavidan uspjeh, na Facebooku je objavio fotografiju svog ''malog'' carstva i zaposlenika te se zanimljivom porukom obratio Hrvatima.

S obzirom na to da je često na meti kritika, posebnu je poruku na hrvatskom napisao Hrvatima, a zatim se na engleskom jeziku obratio svima ostalima.

– Da, uspjeli smo skupiti 100 statista i poduplati ih u fotošopu. Ostalih 50 su potplaćeni domari, čistačice i studenti koji glume da nešto rade. Također su ovdje i nepostojeći auti za nepostojeće kupce – samo šteta što nismo mogli staviti u sliku sve što se unutra radi – ali svi ionako dobro znaju da je to jedno veliko ništa – prodavanje magle – poručio je Rimac.

U nastavku je na engleskom jeziku napisao što je ostvario u posljednjih šest godina te da su zapravo na početku svog putovanja. Danas zapošljava više od 250 ljudi, a otkrio je i koja je njegova motivacija za nastavak.

– Samo kad prošetam kompanijom i vidim što smo stvorili, projekte na kojima radimo i proizvode koje stvaramo... I više od svega, imamo velike snove, Rimac automobili tek su na početku svoga putovanja. Imamo mnogo posla i izazova dok ne postanemo tvrtka koja želimo biti. No, siguran sam da to radimo iz jednog razloga, zbog ljudi na ovoj fotografiji. I nekoliko drugih koji nisu ovdje, a vi znate koji ste – napisao je Mate Rimac. 

>> Rimac ponosno poručio: Radimo bateriju za Aston Martinov superauto

>> Hrvati rade baterije za 'najluđi' auto u povijesti s 1000 konja 

Komentara 84

VE
Velebit12
15:32 06.03.2017.

Ovaj Rimac je genije. Treba napraviti auto da juri 300 km na sat. Ja sam probao , al ne ide .

DU
Deleted user
15:18 06.03.2017.

Sve je to jal "rvatina" koji su ljubomorni na bilo čiji uspjeh a sami nisu sposobni ni gaće oprati i samo traže pomoć i poticaje od države

EL
EldersRealm
14:23 06.03.2017.

"a zatim je se na engleskom jeziku " - Karolina, natrag u skolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije