Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rimac automobili

Rimac objavio oglas: Zapošljavamo 100 radnika, javite se!

Mate Rimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
26.09.2017.
u 11:52

– Ovdje u isto vrijeme možete raditi na uzbudljivom autonomnom obiteljskom automobilu i električnom superautomobilu – kazao je Rimac te dodao kako sada traže 100 radnika, ali i naglasio da će ih još tražiti u sljedećim mjesecima i godinama.

Rimac Automobili zapošljavaju sto novih radnika. 

Nakon što su prošlog tjedna potpisali ugovorni sporazum o investiciji 30 milijuna eura s najvećim azijskim proizvođačem baterija, sada su odlučili proširiti svoj tim, stoji u priopćenju Rimac Automobila

Tu nije kraj zapošljavanju u Rimac Automobilima

Više od sto zaposlenika bit će raspoređeno u svim njihovim odjelima, a popis radnika koje traže možete vidjeti OVDJE.

Mate Rimac
1/17

U tvrtki Mate Rimca sada radi 250 ljudi, prosječno starih 29 godina, što znači da vas očekuje mlado okruženje. Kozmopolitski karakter tvrtke dokazuje se činjenicom da su radnici u tvrtki ljudi različitih nacionalnosti – više ih je od 15.

U pozivu novim radnicima da se prijave na natječaj, Mate Rimac istaknuo je da njegova kompanija ne samo da razvija svoja vozila i komponente već i utječe na cijelu industriju radeći s nekim od vodećih svjetskih automobilskih kompanija. 

 

– Ovdje u isto vrijeme možete raditi na uzbudljivom autonomnom obiteljskom automobilu i električnom superautomobilu – kazao je Rimac te dodao kako sada traže sto radnika, ali je naglasio i da će ih još tražiti sljedećih mjeseci i godina. 

Komentara 58

MO
mobitel20
12:11 26.09.2017.

Bravo Mate ! I ne obaziri se na hejtere ojacane sa stranim trolovima po portalima. Oni imaju za cilj siriti defetizam, smanjiti vjeru u samostalnu drzavu, itd...Kada ti podlo spominju oca inda ne spominju da je vodio preko 20 stranihh projekata koji nemaju nikakve veze s politikom a da je za taj slucaj s Mesicevim generalom oslobodjen. Najvise ih boli sto ostajes i radis u Hrvatskoj ! Odmah bi postao njihov junak da izjavis da je Hrvatska "smece i da se ovdje ne moze raditi" ! Zato, samo naprijed ! Tako se danas brani i izgradjuje Hrvatska!

DU
Deleted user
12:40 26.09.2017.

evo Mate sad ce pohrliti antife i ostali "strucnjaci" sa filozofskog i politologije......

ST
stefj
12:53 26.09.2017.

Što je sad to Mate, zar nema niti jedan oglas za nekog s filozofskog? A gjde je ideološka naobrazba zaposlenika, treba bar jedan antifa u firmi? Kako napredovati bez filozofije i antife?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije