Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač smarta

Manevar na splitskim cestama: Bio u traci za lijevo, ali se predomislio

Foto: Screenshot
1/3
21.07.2020.
u 12:05

"Taj malo previše igra super Maria", "Kad naraste bit će BMW", neki su od komentara na ovaj pothvat

Na splitskim je cestama jučer, 20. srpnja, prije 13 sati snimljen vozač Smarta koji je iz trake za lijevo, kojoj je bilo crveno, odlučio ipak skrenuti desno.

"Novi Smart i novi biser", napisano je u opisa video na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" koja je objavila ovaj video. Video je snimljen iz automobila koji je stajao na semaforu u srednjoj traci pa se jasno može vidjeti kuda je vozač Smarta prošao. 

"Taj malo previše igra super Maria", "Kad naraste bit će BMW", "Koji manevar!", "Lud grad", neki su od komentara korisnika Facebooka, dok drugi upozoravaju kako iz lijeve trake, iz koje je skrenuo, nije mogao dobro vidjeti pješake na desnom pješačkom prijelazu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije