Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trošak autom na more

Ljetni Večernji donosi paket za ugodan i povoljan put na more

Autostyle
17.07.2018.
u 14:08

Novi broj Večernjakova Autostylea sadrži najkorisniji vodič za vožnju na more, ali i promotivno pakiranje Cedevite na dar

Jeste li znali da put od Osijeka do Lastova stoji čak 3200 kuna, a iz Zagreba na Krk se može za čak 535 kuna? Novi Autostyle na dar uz ljetni paket Večernjeg lista donosi gomilu korisnih informacija za put na ljetni odmor, ali i osvježenje za ljetne vrućine - Cedevitu! Svoj bogati paket Ljetnog Večernjeg potražite na kioscima u srijedu 18. srpnja.

U novom broju Autostylea pročitajte sve o skrivenim, ali i nepotrebnim troškovima putovanja na more automobilom, ali i cjenovnim promjenama u kupnji automobila koje nas čekaju na jesen. Osim klasičnih recenzija automobila koji stižu u prodaju, pročitajte i o onim malo neobičnijim vozilima poput električnih bicikala i motocikala s automatskim mjenjačem.

Novi broj Autostylea dolazi na dar uz svaki primjerak Večernjeg lista, a ako požurite na kioske, možete uhvatiti i jedan od četiri osvježavajuća okusa Cedevite na dar u Ljetnom Večernjem. 

Svoj bogati paket ljetnog Večernjeg potražite na kioscima u srijedu 18. srpnja i uživajte u idealnom ljetnom štivu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije