Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOŽNJA S VJETROM U KOSI

Legendarni Elfer ili snažni talijanski kabriolet s Ferrarijevim srcem?

Foto: Njuškalo
1/3
08.06.2019.
u 07:00

Pravi dragulj krije se u susjednoj Sloveniji

Napokon su nam stigli pravi ljetni dani, savršeni za vožnju pod otvorenim krovom. Pitanje je samo volite li više starije ili novije automobile. Naravno, pitanje je i debljine vašeg novčanika.

Pravi dragulj krije se u susjednoj Sloveniji. Porsche 911 SC Targa registrirana je daleke 1980. godine, no izgled joj nimalo ne stari. Motor je prošao 40 000 kilometara, a vlasnik tvrdi da je u odličnom stanju. Posjeduje i certifikat koji dokazuje da se radi o oldtimeru.

Sve to košta. Za ovaj dio automobilske povijesti potrebno je izdvojiti 330 tisuća kuna.

Oni koji preferiraju nove automobile svakako bi trebali provjeriti talijanskog ljepotana Maserati GranCabrio. Uredno je održavan i garažiran i do sada je prošao samo 6000 kilometara. U prometu je od 2014. godine, a Ferrarijev motor ima 460 konjskih snaga.

Cijena od 93 tisuće eura priliči snažnom motoru, neodoljivom talijanskom dizajnu i užitku.

Kojeg bi željeli vidjeti u svojoj garaži?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mo
10:49 09.06.2019.

Prije nekoliko dana sam vozio Porsche 911....uglavnom to nije za vozit,to jedna ženska osoba ne može voziti,...tvrd volan,tvrd mjenjač kao da voziš fapa...nula! Maserati da....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije