Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toyotino pojačanje

Land Cruiser - japanski Golijat u dotjeranom izdanju

'LandCruiser21_nnn_aut_04101'
Foto: Toyota
1/10
26.10.2013.
u 10:00

Svojevrsna legenda na tržištu 4x4 vozila - zahvaljujući nenadmašnim terenskim osobinama i neuništivosti - diči se i titulom najizdržljivijeg terenca

Tradicija duža od 60 godina i imidž jednog od tehnički najnaprednijih 4WD vozila na svijetu govore dovoljno. Toyotin Golijat, markantan Land Cruiser, od nedavno je na našem tržištu prisutan i u osvježenom izdanju.

Profinjen interijer

Svojevrsna legenda na tržištu 4x4 vozila - zahvaljujući nenadmašnim terenskim osobinama i neuništivosti - diči se i titulom najizdržljivijeg terenca, a Toyotin Land Cruiser i u novom je izdanju izuzetno vozan. Proizvođač navodi da ovaj model i dalje donosi kombinaciju besprijekornih terenskih mogućnosti i vrhunskog zadovoljstva. Uz upečatljiviji dizajn i profinjeniju unutrašnjost, redizajnom su mu podarene (još) bolje terenske karakteristike.

Ključ terenskih sposobnosti Land Cruisera je u kombinaciji izdržljive konstrukcije karoserije otporne na deformacije i jedinstvene razine tehničke podrške koju nudi svojim vozačima. Ne samo da olakšava vožnju po teškim terenima, već i početnicima omogućuje svladati tehnike terenske vožnje. Pet načina rada sustava za \'izbor ponašanja na terenu\' omogućuje vozačima da odaberu najprikladniji način te pomoću automatske kontrole izlazne snage i kočnica savladaju teren pred kojim se nalaze.

Opcije terenske vožnje

Sustav za izbor ponašanja na terenu povećava i svijest vozača o njegovom okruženju i željenoj putanji. U osvježenom Land Cruiseru vozač može na novom višefunkcijskom zaslonu pratiti situaciju pod kotačima, jer ima novi mjerač nagiba te prikaz zaključavanja diferencijala i kontrole proklizavanja na svakom kotaču. Nadalje, izmjene na standardnom ovjesu, ali i na elektronski kontroliranom kinetičko-dinamičkom ovjesu poboljšale su stabilnost i upravljivost na cesti, ali i udobnost.

Novi Land Criuser košta od 349.900 kuna, za izvedbu s trojim vratima, Base opremom i 3,0 D-4D motorom od 190 KS. Benzinska 4,0 VVT-i izvedba sa 282 konja košta 689.900 kuna.

>> Stigli su nam Auris Touring Sports i nova Corolla

>> Osvježena Toyota Verso na našem tržištu po cijeni od 149.940 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije