Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2018. u 13:14

Mnogima je isplativije jednom godišnje unajmiti veći automobil nego čitave godine financirati veće vozilo nego što im realno treba

Isplativost. Ključan je to pojam u mnogim aspektima života, a o njemu sve više razmišljaju i mlađe generacije. Sve više mladih razmišlja o teretu posjedovanja automobila pa je mnogima draže voziti se taksijem ili javnim prijevozom nego razmišljati o kupnji automobila, osiguranju, popravcima, gumama, cijeni goriva, parkiranju...

No, naravno, sve ovo kao dio paketa koji neminovno ide uz predmet obožavanja prihvaćamo mi koji automobile volimo i u njima želimo voziti, a ne biti voženi. Da, koštaju, ali sve košta. Uspoređivat ćemo cijene i zbrajati troškove, ali ne zato da sami sebi pokušamo opravdati život bez automobila, već zato da nađemo najbolju mjeru između novca koji možemo izdvojiti i onoga što nam treba da bi automobil bio održavan i siguran.

Pogledajte video najboljih zimskih guma:

Treba nam automobil. Ne nužno velik ako nemamo veliku obitelj. Na godišnji odmor može se i drukčije. Možda u unajmljenom automobilu? Mnogima je isplativije jednom godišnje unajmiti veći automobil nego čitave godine financirati veće vozilo nego što im realno treba.

Trebaju nam dobre gume. Ne nužno najskuplje, ali dobre. Trebaju nam sigurnosni sustavi. Vjerujemo u svoje vozačke sposobnosti, ali trebaju nam i moderni “anđeli čuvari”.

Atraktivni noviteti i hostese na Zagreb Auto Weeku:

Ilustracija
1/14
Ključne riječi

Komentara 2

NA
nasunis
10:21 27.11.2018.

Pitanje dana: Da li je autor zavrsio clanak do kraja ili je onako polupijan stisao send?

Avatar comandante
comandante
08:17 28.11.2018.

odnekud prepisano ali ne do kraja, bez početka i kraja, bez smisla... apsolutno bezvezan članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije