Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKE LINIJE

Kia konceptom Novo najavila izgled novih modela

Kia Novo
Foto: Kia
1/2
07.04.2015.
u 16:40

Unutrašnjost je minimalistička, s velikim tabletom u kokpitu preko kojeg se upravlja svim funkcijama

Kia je na Salonu automobila u Seoulu predstavila novi koncept Novo kojim najavljuje dizajnerske smjernice za svoje buduće modele.

Ima vrlo sportske kupeovske linije, ali Korejci zasad ne planiraju proizvoditi coupe, već će njegove dizajnerske elemente koristiti na više modela iz svoje game.

Unutrašnjost je minimalistička, s velikim tabletom u kokpitu preko kojeg se upravlja svim funkcijama. Za pogon je zadužen 1,6-litreni turbobenzinski motor uparen sa 7-stupanjskim automatskim mjenjačem sa dvije spojke.

>> Kia sportskom limuzinom napada Audi A7 i Panameru

>> Ovo su najveći noviteti autosalona u New Yorku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije