Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kia

Elegantna limuzina K900 nije za europsko tržište

Kia K900
Foto: Kia
27.03.2018.
u 09:00

Auto ima novi inteligentni sustav kontrole osvjetljenja i ambijentalno osvjetljenje s kromoterapijom

Kia je pokazala prve crteže luksuzne limuzine K900. Nastala je suradnjom Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu.

Elegantnu i minimalističku unutrašnjost odlikuju kombinacije materijala mekih na dodir, s detaljima od drveta i kože, ali i novo HMI sučelje i napredne in-car tehnologije. Primjerice, ima novi inteligentni sustav kontrole osvjetljenja i ambijentalno osvjetljenje s kromoterapijom.

Kia K900 na europskom se tržištu neće prodavati.

Kia K900
1/10
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
17:33 28.03.2018.

možda i kemoterapiju uz kromaterapiju..........slično je .. Znam da nemaju baš mnogi prigodu isprobati neko od tih frik vozila ali sigurno nebi kupio (ni badava uzeo ) neke od tih "poluautonomnih " koji rade šta i kad hoće a vozačač je promatrač.........a pogotovo ne ove tsi, i sl trocilindrične miksere koji glume -motore od 2 lit i 200 ks . jer to je ko sex kroz musavo staklo bez full kontakta......

VJ
Vl jedi govna
09:17 27.03.2018.

Još jedan u masi istih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije