Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renault

Karavanski Megane na hard testu: kompaktna krstarica uzorne opreme

Renault Megane Grandtour
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
23.09.2018.
u 22:35

Intens razina donosi dvozonski automatski klima-uređaj, Easy break sustav za preklapanje stražnje klupe, MultiSense sustav...

Kompaktni karavani u obiteljske svrhe mogu poslužiti još bolje nego klasični kompakti, jasno je svakome tko je i jedan obiteljsko-prijevoznički zadatak odradio u nekome od njih. Duži test u Renaultovu modelu Megane Grandtour učvrstio je naš stav o toj temi, ali i onaj da se današnji karavani izgledom mogu mjeriti sa svojom hatchback i limuzinskom braćom.

Nadalje, s obzirom da različite karoserijske izvedbe istoga modela najčešće dijele ponudu motora i opreme, i karavani se mogu zaokružiti u odlično motoriziranu i vrhunski opremljenu cjelinu. Megane Grandtour cjenovno kreće od 129.900 kuna. Atraktivnog izgleda i interijera prilagodljivog različitim situacijama i potrebama, u početnoj Life razini opremljenosti, među ostalim, donosi sustav za pomoć pri kretanju na uzbrdici, regulator i ograničivač brzine, LED dnevna svjetla, vanjske retrovizore s LED pokazivačima smjera, 16” čelične naplatke, Radio, Bluetooth, USB, AUX.

Renault Megane Grandtour
1/9

Izdašnija oprema Business - s cijenom od 138.900 kuna - sadrži i maglenke, središnju konzolu s naslonom za ruke, 12V utičnicu i dodatni USB priključak, 16” čelične naplatke atraktivnijeg dizajna te s ukrasnim poklopcima, kožom presvučen upravljač, uzdužne krovne nosače. Aluminijski naplatci stižu u Limited razini, kao i karakteristična LED dnevna svjetla u C obliku, dodatno zatamnjena stražnja stakla...

Intens razina, po nama, nudi optimum jer donosi elemente poput dvozonskog automatskog klima-uređaja, Easy break sustava za preklapanje stražnje klupe, MultiSense sustava, multimedijskog sustava R-Link 2 sa 7-inčnim dodirnim zaslonom.

Takav Megane Grandtour stoji od 155.000 kuna, a prava je mjera između udobnosti i vozačkog užitka. Od opreme Intens naviše dolazi već spomenuti multimedijski i informacijski sustav R-Link 2, a za titulu najpoželjnijeg ovdje se nadmeće sa sustavom Multi-Sense koji na izbor nudi pet programa za definiranje brzine odziva na gas, promjene zvuka motora, jačine otpora na volanu, izgleda instrumenata i boje unutrašnjeg osvjetljenja.

Pogledajte video o tome koliko vrijede vozačke dozvole i kada ih trebate zamijeniti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije